A VIVIBright nem új szereplő a projektorok piacán. Most egy új termékkel, a VIVIBright F40 modellel jelentkezett, ami már 15000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

A natív 1080p felbontással rendelkező VIVIBright F40 már optikai SPDIF kimenettel is rendelkezik, így erősítőt is ráköthetünk. Bemenetek közül választhatjuk a HDMI 1.4 csatlakozóját. 3.5 milliméteres audio kimenettel is rendelkezik és a két USB portján keresztül pendrive és merevlemez is csatlakoztatható a projektorhoz.

A projektor maximális felbontása 1920 x 1080 pixel. Az előre és hátulra szerelt infravörös érzékelőnek köszönhetően a mellékelt távirányítóval könnyebbé válik a vezérlés és a tartalmak lejátszása. Kezeli az ismertebb kép és videó fájlokat, mint az mpg, mp4, mov, mkv és jpg, bmp, gif, png kiterjesztésű állományokat.

Maximálisan 300 colos képet képes megjeleníteni, 9.1 méteres távolságról. De 1.8 méteren is már jóval nagyobb képátlójú képet kaphatunk, mint egy televízió esetében, ugyanis erről a távolságról már 60 collal számolhatunk. A VIVIBright F40 projektort most vette fel kínálatába a Banggood webáruház, így most az előrendelői akcióban 189$-t, azaz 58.500 forintot kérnek érte. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A VIVIBright F40 projektort itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás