USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható mini hőkamera mobiltelefonokhoz. Kis helyen is elfér, mindig kéznél van és akár 330 celsius fokig is mérhetünk vele, sőt még képet és videót is készíthetünk a hőképről.

Egyszerre két modellt is választható, a HT-101 és a HT-102 típusjelzésű példány is, ami egy egyszerűen csatlakoztatható hőkamera mobiltelefonokhoz. Így nem kell külön eszközt vásárolnunk, csak összekötjük a telefonunkkal és máris használhatjuk a mini hőkamerát.

A mini hőkamera USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható Androidos mobiltelefonunkhoz vagy táblagépünkhöz. Míg a HT-102 129.99$-os áron előrendelhető, addig a HT-101 modellért 249$-t kérnek. A Play áruházból letöltött alkalmazás segítségével használhatjuk az eszközt, aminek segítségével elmenthetjük a hőkamera képét, de mp4 formátumban videót is készíthetünk.

 

Modell HT-101 HT-102
Ár 249$ 129$
Mérési érték -40/+330 Celsius fok -20/+300 Celsius fok
Infravörös szenzor felbontása 320 x 240 pixel 32 x 32 pixel
Mérési távolság 300 méter 2 méter

A kis kiegészítővel megnézhetjük egy-egy tárgy hőmérsékletét, de akár a nyílászárók melletti szigetelést is ellenőrizhetjük, sőt még a lakásban található hőhidakra is fény derülhet, hogy hol szökik el a meleg levegő vagy honnan kezd el penészedni a fal a hőmérséklet különbség miatt.

HT-101 hőkamera

HT-102 hőkamera

Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás