Itt van az a mobil, amire sokan vártak a gigászi kijelzőt ellenző felhasználók. Ugyanis a SERVO S10 Pro kijelzője nem 5.5 vagy 5 colos, de még a 4 collal is tévednénk. Egészen pontosan 3 colos kijelzőt kapott az Android rendszert futtató okostelefon.

Biztos sokan emlékeznek még a Nokia 6300 készülékre. Ahhoz, hogy könnyen be tudjuk azonosítani a SERVO S10 Pro méretét a külső dimenziók fognak segíteni. Tehát, a manapság már aprónak mondható Nokia 6300, 106.4 x 43.6 x 11.7 milliméteres, míg a SERVO S10 Pro mobiltelefon 97.8 x 51.4 x 15.5 milliméteres méretekkel rendelkezik. Az ütésálló ház miatt szélesebb és vastagabb lett, mint a nyomógombos társa, viszont a kis mérete miatt majdnem 1 centiméterrel alacsonyabb nála.

A mobil, a strapatelefonok ligájában játszik. Ennek megfelelően IP68-as védettséggel rendelkezik és ellenáll a szennyeződéseknek, a külső borításának hála pedig túléli a maximum 1.8 méterről történő leejtést is. A meghajtásáról a MediaTek MT6737 processzor gondoskodik, aminek négy magja maximálisan 1.4GHz-re képes. Memóriából 3GB, míg belső tárhelyből 32GB-ot kapunk és lehetőségünk van microSD memóriakártya használatára is. Fedélzetén a kissé koros Android 7 rendszer fut. A 3 colos megjelenítő IPS technológiát használ, felbontása 854 x 480 pixel.

A SERVO S10 Pro okostelefon két SIM kártyát kezel, bár a B20 támogatás kimaradt, így „csak” a 2G és 3G hálózatokon használhatjuk. A kis telefont ellátták 2.4GHz-es WiFi és Bluetooth kapcsolattal, de került bele FM rádió és természetesen GPS is. Ezen kívül még NFC-vel is felszerelték, így a gyors, érintéses fizetés is megoldható vele. Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, a hátlapon egy 13 megapixeles optika várja, hogy elkészíthessük vele a fotóinkat. Ujjlenyomat olvasó szenzorral és arcazonosítással is ellátták, hogy biztonságban tudhassuk a telefonon tárolt adatainkat.

Az 1800mAh kapacitású akkumulátorát pedig a modern USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel. A SERVO S10 Pro okostelefon az előrendelői akcióban 129$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A SERVO S10 Pro okostelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás