Biztos sokan hallottak már az Alfawise márkáról. Akik nem, azoknak érdemes lesz bepótolni, hiszen a gyártó sok helyen ott van. Az okoskonnektoron keresztül a memóriakártyákig, de légtisztítójuk és még elektromos kerékpárjuk is van! A mostani válogatásba összeszedtük a 10 legjobb Alfawise terméket.

 

20171204192235_87500_eredmeny_2.jpg

Épp tegnap írtunk az Alfawise elektromos fogkeféjéről. Megérdemli, hogy ma is megemlítsük, hiszen nem egy olcsó “gagyi” terméket kapunk, persze a 14$-os árcédula nem az az összeg, ahol a prémium minőséget kell keressük, de remek ár/érték arányával hamar megkedveltük. Több tisztítási mód választható, USB porton keresztül tölthető, így 25 napra elegendő energiát pumpálhatunk bele az akkumulátorába. A cserélhető fejek pedig hihetetlen olcsón beszerezhetők hozzá, így minden tekintetben egy ajánlott termék az Alfawise elektromos, szónikus fogkeféje.

Az Alfawise elektromos fogkefét itt találod meg

A tesztünket itt találod

 ________________________________________________

alfawise_v10_max_header.jpg

2000Pa szívóerővel rendelkezik az Alfawise V10 Max, amit a Google Home és Amazon Alexa rendszerekkel, angol nyelven még hangutasításokkal is vezérelhetünk. A telefonos alkalmazással pedig a szoba térképét is kirajzolja nekünk a beépített lézeres radarnak köszönhetően. 400 milliliteres portartályt és 450 milliliteres víztartályt is mellékelnek hozzá. Így akár ezt is választhatjuk, ha fel szeretnénk törölni a padlót. Az oldalsó kefék mellett még egy alsó szőnyegkefével is ellátták, így már alaposabb tisztítást képes végezni, akárcsak a Roborock S50.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően a virtuális fal lehetőségével is élhetünk, az ujjunkkal kijelölhetjük, hogy az általa kirajzolt térképen, hol takarítson fel. 4500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így egy feltöltéssel egy 120 négyzetméter alapterületű helyiséget takaríthatunk ki vele. Természetesen oldalsó és alsó szenzorokkal is ellátták, így még a lépcső széléről sem fog leesni. Képes meghatározni helyzetét a szobán belül, így dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát.

alfawise_v10_max_7.jpg

Természetesen a kiegészítők között kapunk víztartályt, két felmosó moppot, két HEPA szűrőt, oldalsó és alsó kefét, leírást és egy európai szabványú adaptert a dokkoló mellé. Ahhoz képest, hogy mi mindent tud, nagyon baráti árazást kapott. Hiszen az alacsony ár mellett még kedvezmény kódot is kaptunk hozzá. Ha felhasználjuk a kupont, akkor 219$-ért (66.000 forintért) vásárolható meg, amit a Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alfawise V10 Max robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: ALFAV10MAX

 ________________________________________________

 20181022183013_74234_1.jpg

Az Alfawise terméke ugyancsak kellemes meglepetés volt. Olyan funkciót ad alacsony áron, amiért más terméknek sok helyen igencsak megkérik az árát.

A segítségével WiFi kapcsolaton keresztül vezérelhetjük vele az eszközünket, amit hozzá csatlakoztatunk. Így, ha egy lámpát szeretnénk a konnektorba dugni, akkor telefonon keresztül kapcsolhatjuk fel le vagy állíthatunk neki időzítőt is, hogy az okoskonnektor mikor kapcsolja be, illetve ki a lámpát. Nem csak WiFi-n hanem otthonról távol, mobilinterneten keresztül is vezérelhető! Az Alfawise okoskonnektor szintén elég olcsó lett, 8.99$-ba, azaz 2.500 forintba kerül. Az okoskonnektor tesztjét itt olvashatod

Az Alfawise okoskonnektort itt találod meg

  ________________________________________________

20190316114308_68033.jpg

Egy új FM transzmitterrel jelentkezett az Alfawise. Korábban már ki is próbáltuk az egyik modelljüket, amivel tökéletesen elégedettek voltunk. A fejlesztés jó hatással volt az új termékre, hiszen már nem csak zene lejátszásra és a hívásaink lebonyolítására használhatjuk a Bluetooth 4.2 csatlakozásnak köszönhetően. Így az autó hangrendszerén keresztül hallhatjuk a vonal másik végén lévő beszélgetőpartnerünket.

20190316114310_66309_1.jpgAz új modellben már egy QC3.0 gyorstöltést is támogató csatlakozó került, amivel így a mobiltelefonunkba is több energiát táplálhatunk egy rövid autóút alatt is, ami nagyon sokszor jól jöhet. Az FM transzmitteren ezen kívül még egy USB port is helyet kapott a pendriveunknak, de akár microSD memóriakártyát is használhatunk. Szerencsére nem kérnek sokat érte, 12.99$-ba kerül.

Az Alfawise QC3.0 Bluetooth 4.2 FM transzmittert itt találod meg

A tesztünket itt találod

 ________________________________________________

Alfawise LS02 autós kamera beépített GPS-szel

alfawise_ls02_header.jpg

A 150 fokos látószöggel és F1.8 apertúrával rendelkező kamera FullHD, azaz 1920 x 1080p felbontásra képes. A kéminőségért a Sony IMX307LQD/LQR Starvis szenzor felel, ami mellé egy Novatek 96660 feldolgozó processzort kapott. A Starvis kamerának köszönhetően sokkal jobb éjszakai felvételek készíthetők. Az Alfawise LS02 különlegessége, hogy a beltérben is képes rögzíteni, amely kamera szintén 150 fokos látószöggel rendelkezik.

alfawise_ls02_3.jpgalfawise_ls02_2.jpg

A beépített GPS által a felvett videók mellé rögzül a GPS pozíciónk és a helymeghatározás által mért sebességünk is. A koordináták által a kamera szoftverének segítségével az asztali Google térképen, nyomon követhető az útvonalunk. WiFi kapcsolattal is ellátták, hogy összekapcsolhassuk a mobiltelefonunkkal. De egy 3 colos érintőkijelzőt is kapott, amivel sokkal könnyebbé válik a kamera beállítása.

A szivargyújtóhoz csatlakoztatva automatikusan megkezdi a menetrögzítést, amihez microSD memóriakártyát használhatunk. Az autót leállítva pedig az utolsó másodperceket is a memóriakártyára másolva, automatikusan kikapcsol. A használatával nem kell egy külön GPS adatrögzítőre költenünk és nem csak az utat, hanem az autó belső terét és ezzel együtt az ablakokon leresztül a kamera által látott teret is rögzíthetjük. Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerához kedvezmény kódot is szereztünk, amivel 75$-ra (23000 forintra) csökkenthető az ára. Az áfa és vámmentes szállításhoz, a kosárba téve az EU Priority Line opciót válaszd

Kedvezmény kód: ILALFA1014

Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerát itt találod meg

 ________________________________________________

 

alfawise-p2-header.jpgMondhatni hiánytermék egy olcsó légtisztító, amely űrt most az Alfawise töltené be az Alfawise P2, aktív szenes és HEPA filteres légtisztítójával, ami természetesen még WiFi vezérlést is kapott, hogy könnyebb legyen az életünk.

alfawise-p2_1.jpg

Az Alfawise P2 méretét nézve nem foglal el sok helyet, hiszen a 19.6 centiméteres átmérőhöz 45 centiméteres magasság párosul. Mégis, hiába lett ennyire apró, a gyári adatok szerint egy 15-20 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét képes tisztán tartani. Ezáltal 110m3 levegőt mozgat meg egy óra leforgása alatt. Három szűrővel rendelkezik, az első réteg mögött egy szénszűrős rész található, amit a HEPA filter követ. Ezáltal megkapta a PM2.5 besorolást, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb, levegőben szálló szennyeződést képes kiszűrni. Így egyaránt ajánlott gyermekeknek/időseknek, asztmásoknak, levegőben terjedő allergén anyagok ellen. A gyári adatok szerint egy szűrő 4-6 hónap használatra elegendő.

alfawise-p2_2.jpg

Nem csak kicsi, de könnyű is, csak 2.1 kilogrammot nyom. Három fokozatot választhatunk, a legerősebb fokozaton a fogyasztása 35W-ban maximalizálódik. Nem csak az érintésérzékeny kezelőfelültetéról vezérelhetjük, hanem a telefonos alkalmazással is.

Az Alfawise P2 légtisztítója 65.99$-ba (19.500 forintba kerül), amit a korásba téve a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

  ________________________________________________

Alfawise H6S kéziporszívó

 20190522172224_64123.jpg

Az Alfawise új kéziporszívója szerencsére már európia szabványú adapterrel rendelkezik, így nincs szükségünk hozzá semmilyen átalakítóra sem. A kis porszívó nagy előnye abban rejlik, hogy számtalan helyen munkára fogható. Így szinte a legkönnyebb módja annak, hogy az autónkat is tisztán tartsuk. Ebben segít a beépített akkumulátora, így nem kell bajlódnunk a kábelekkel sem, ami nagy könnyebbséget jelent az autó kitakarításánál.

1558764878323980.jpg

A 2200mAh kapacitású akkumulátora 25 perces folyamatos használatra elegendő energiát biztosít, így nem csak két, hanem akár három autó alapos kiporszívózása is könnyedén kivitelezhető vele. A kis motorja 100W-os teljesítménnyel és 7000Pa szívóerővel rendelkezik. Természetesen ellátták mosható HEPA filterrel is, így elehető legjobban képes megszűrni a piszkot a beszívott levegőből. Egy 150ml kapacitású portartállyal rendelkezik és különböző méretű fejeket is kapunk hozzá a csomagban.

Az Alfawise H6S kéziporszívó nagy előnye az ára, hiszen 45.3899$-ba, azaz 13.900 forintba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

A tesztünket itt találod

 ________________________________________________

 magicsee_n6_plus_3.jpg

Az Alfawise A9 az olcsó vezeték nélküli billentyűzet+egér billentyűzet kombó kategóriában versenyez számos termékével.A QWERTY kiosztású angol felületű vezeték nélküli billentyűzetén egy a laptopokból megismert tapipaddal van felszerelve. Így kimondottan jó szolgálatot tehet az eszköz, ha egy Androidos médialejátszóhoz vagy okostévéhez szeretnénk használni. Sokkal könnyebbé válik vele az internetes keresés a távirányítóval szemben és a honlapok böngészése is könnyebbé válik az egér használatával.

 magicsee_n6_plus_4_1.jpg

A mellékeltt USB-s vezeték nélküli vezérlőjével is, így Android és Windows rendszerű eszközökön is használatba vehetjük. Szerencsére gondoltak az éjszakai használatra is, így a gombokat háttérvilágítással is ellátták, aminek fényerejét két fokozatban állíthatjuk.

Az Alfawise A9 vezérlő 9.99$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

 ____________________________________________

magicsee_n6_plus_2.jpg

Az Alfawise X1 nagyon hasonlít a FIIDO kerékpárjaihoz. Pedálos hajtással, tisztán elektromos üzemmódban és hibrid módban is használhatjuk, így a pedálos meghajtás mellett elektromos rásegítést is kapunk. A maximális hatótávja tisztán elektromos üzemmódban 30 kilométer, kombinált felhasználás esetén pedig 60 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel. Tisztán elektromos módban is teljesen elég városi használatra is.

magicsee_n6_plus_1.jpg

Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy összecsukható, így az autó csomagtartójába is betehetjük vagy felszállhatunk vele a tömegközlekedési eszközökre is. Maximális terhelése 120 kilogramm, a végsebessége pedig 25km/h. A 14 colos kerekekkel és elöl, hátul tárcsafékkel rendelkező kerékpár 469$-ba (144000 forintba) kerül, amit európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

Az Alfawise X1 elektromos kerékpárt itt találod meg

______________________________________________

magicsee_n6_plus.jpg

Az Alfawise legújabb memóriakártyája már 64GB-os méretben is elérhető, amely 80MB/s olvasási tempóval rendelkezik. Ellenáll a -25 és +80 Celcius foknak, vízálló és ellenáll a mágnesességnek is. Szerencsére a méretéhez képest olcsó, is hiszen a 64GB-os modell 9.99$-ba, azaz 3100 forintba kerül, de lérhető belőle még 256GB-os kapacitással rendelkező modell is.

Mi is kipróbáltuk, a tesztünket itt olvashatod

Az Alfawise memóriakártya 9.99$-ért vásárolható meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

1 hozzászólás

  1. Az említett alfawise konnektor, a smart life appal működik és szinkronizál Alexával. Tehát tudjuk hanggal is vezérelni 🙂

Hozzászólás