Az Alfawise, az Alfawise Z1 csomagjával egy olcsó biztonsági szettet kínál azoknak a felhasználóknak, akik az otthonukat szeretnék biztonságban tudni.

A jelenlegi termékükkel ránk, európai felhasználókra gondoltak. Ennek megfelelően a Zigbee gateway is EU csatlakozóval érkezik. A gateway vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a különböző kiegészítőkkel. A Tuya platformot használó eszközzel a mobiltelefonunkra letöltött Smart Life alkalmazást használhatjuk. Ezáltal ezt a platformot támogató eszközöket is csatlakoztathatunk a hálózatba.

Az Alfawise Z1 csomag tartalma egy vezeték nélküli, WiFi kapcsolattal is ellátott gateway, amellyel az otthoni routerünkhöz csatlakozva távolról is hozzáférhetünk. A központi egység mellé kapunk még egy ajtó és ablaknyitás érzékelő szenzort, hőmérséklet és páratartalom érzékelőt és egy mozgásérzékelő szenzort.

Az alacsony energiafelhasználású eszközöknek köszönhetően, az egy darab CR2 típusú elemmel, akár 3 évig is működőképesek a kis szenzorok. A hőmérséklet és páratartalom mérő, akár még kültéren is használható, hiszen -20 és +60 Celsius fok között képes mérni. De a Tuya platformnak köszönhetően, egy ezzel kompatibilis légkondicionáló is használható a lakásban, ha a szenzort beltéren használnák és megadjuk neki, hogy bizonyos hőmérséklet felett kapcsolja be a klímát.

A Gearbest most egy új akciót indított a Alfawise Z1 szettre. A termék rendelés alatt áll, de 5$ előleg befizetésével olcsóbban vásárolhatjuk meg. Így az eredeti 69.99$-os ár helyett 54.49$-ért vásárolhatjuk meg. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Alfawise Z1 szettet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás