Nem ez az első Xiaomi termék, aminek tulajdonságai még a bemutatása után is teljesen homályba vesznek. Sok portálon olvasni lehetett, hogy Wear OS rendszerrel érkezik. Mások ezt cáfolják, de van itt még pár dolog, amiért megérni még várni az óra beszerzésével. Ezért írtunk most róla egy kis ízelítőt.

Fiatalos, jól néz ki és olcsó a Xiaomi Watch Color. Sok külföldi portál is úgy hivatkozik rá, hogy ez a Xiaomi legújabb Android alapokra épülő Wear OS órája. Ha ez igaz, akkor a Xiaomi olcsón hozza el nekünk a „megváltót” a valóban okos, okosórák piacán. Azonban erre a jó hírre sok más portál rácáfolt, hiszen ők azt állítják, hogy nem a Google féle rendszer fut az órán.

Az utóbbi állítást valószínűsítheti az üzemidő is. Tudjuk, hogy egy Wear OS óra jó ha kihúz velünk 1 maximum 2 napot. A promóciós képeken akár 22 napos, de 14 napos üzemidőt írnak, átlagos felhasználás mellett. Ha ezen valóban ez a rendszer futna, az erőforrások tekintetében valószínűleg nem volna képes ekkora üzemidőre.

Az óra kijelzője 1.39 colos AMOLED panel, ami 454 x 454 pixel felbontással rendelkezik. WiFi nem került bele, cserébe Bluetooth 5.0 kapcsolatot, GPS/GLONASS műhold támogatást és NFC-t kapunk. Utóbbit megint csak a kínai piacra szabták, tehát idehaza nem tudjuk majd fizetésre használni. Természetesen ellátták különböző sport módokkal is, kapott optikai pulzusmérő szenzort és ellátták alvásmonitorozással is.

Egyelőre úgy tűnik, hogy még csak kínai nyelvű menüvel rendelkezik az óra és még az iOS támogatást sem oldották meg, így csak Androidos eszközökkel használhatjuk. Ha megtetszett a Xiaomi Watch Color okosóra, a Banggood webáruházból a kedvezmény kóddal már 159$-os áron előrendelhető. Mi azonban várnánk még vele, hogy valóban tudni lehessen, mikor kerül piacra a globális változat.
Kedvezmény kód: BGMW2020

Xiaomi Watch Color okosóra

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

Hozzászólás