Az Alfawise LS02 a gyártó legújabb és egyben legfejlettebb kamerája, ami egyben az ár/tudás bajnok 70Mai autós kamera babérjaira is tör. Bár videó felbontásban nem vetekedhet vele, de az Alfawise termékét nem csak út, hanem utastér figyelő kamerával és beépített GPS-szel is ellátták!

A 150 fokos látószöggel és F1.8 apertúrával rendelkező kamera FullHD, azaz 1920 x 1080p felbontásra képes. A kéminőségért a Sony IMX307LQD/LQR Starvis szenzor felel, ami mellé egy Novatek 96660 feldolgozó processzort kapott. A Starvis kamerának köszönhetően sokkal jobb éjszakai felvételek készíthetők. Az Alfawise LS02 különlegessége, hogy a beltérben is képes rögzíteni, amely kamera szintén 150 fokos látószöggel rendelkezik.

A beépített GPS által a felvett videók mellé rögzül a GPS pozíciónk és a helymeghatározás által mért sebességünk is. A koordináták által a kamera szoftverének segítségével az asztali Google térképen, nyomon követhető az útvonalunk. WiFi kapcsolattal is ellátták, hogy összekapcsolhassuk a mobiltelefonunkkal. De egy 3 colos érintőkijelzőt is kapott, amivel sokkal könnyebbé válik a kamera beállítása.

A szivargyújtóhoz csatlakoztatva automatikusan megkezdi a menetrögzítést, amihez microSD memóriakártyát használhatunk. Az autót leállítva pedig az utolsó másodperceket is a memóriakártyára másolva, automatikusan kikapcsol. A használatával nem kell egy külön GPS adatrögzítőre költenünk és nem csak az utat, hanem az autó belső terét és ezzel együtt az ablakokon leresztül a kamera által látott teret is rögzíthetjük.

Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerához kedvezmény kódot is szereztünk, amivel 75$-ra (23000 forintra) csökkenthető az ára. Az áfa és vámmentes szállításhoz, a kosárba téve az EU Priority Line opciót válaszd

Kedvezmény kód: ILALFA1014

Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

2 hozzászólás

    • NMR

      A cikkünket az Ön rendelése után két nappal később írtuk, akkor 15-25 munkanapot írtak a szállításra. Kínai raktárból küldik a csomagot, így ez eltarthat egy kis ideig. A 25 munkanap is legkevesebb 1 hónapot vesz igénybe, ezért nem kaphatta még kézhez a csomagot.
      A termék rendelésekor valószínűleg kapott követési azonosítót, amit erre a weboldalra beillesztve nyomonkövethető a csomag útja: http://parcelsapp.com/en/tracking/

Hozzászólás