A jól sikerült Haylou GT1 után még többet ígér a GT vonaltól eltérő Haylou T15. A Xiaomi családba tartozó gyártó vezeték nélküli fülhallgatója érintésérzékeny vezérlést és egy 2200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező töltőbölcsőt is kapott.

Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a laptopunkkal, táblagépünkkel és Android vagy iOS rendszerű mobiltelefonunkkal a Haylou T15. Az új feldolgozó chipnek köszönhetően szinte nullára csökkenthető a késleltetés.

A továbbfejlesztett ergonomikus kialakítása révén jobban illeszkedik a fülkagylóba. A zárt felépítésének köszönhetően IPX5 védettséggel rendelkezik. Az érintésérzékeny vezérlésnek hála nem fogunk zavaraóan kattanó hangot hallani zeneváltás közben és a beépített mikrofonnak köszönhetően lebonyolíthatjuk a telefonhívásainkat is. Sőt arra is van lehetőségünk, hogy a többfunkciós érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően elutasítsuk a nem kívánt hívásokat.

A kagylószerűen nyitható tokba egy 2200mAh kapacitású telepet szereltek. Az akkumulátor kapacitásról már visszajelző ledeket is kapunk. Az átlagosnál nagyobb telepkapacitásnak köszönhetően arra is lehetőségünk van, hogy a tok USB portján keresztül a mobiltelefonunkat is tölteni tudjuk.

A Haylou T15 bluetooth fülhallgató előrendelhető a Banggood webáruházból, mégpedig 30$-os (~9000 forintos) áron

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

Hozzászólás