A Xiaomi Inku BT-Z2 egy olyan kisméretű, ám dekoratív asztal, amit a gyártó kicsit felturbózott. Így egyszerre találkozik az esztétikum és praktikum, a beépített hangszóróval és vezeték nélküli töltésre képes felülettel megáldott bútorban, ami lakásunk újabb dísze lehet.

Xiaomi Inku BT-Z2

 

Két féle modellből választhatunk, dió és tölgyfa színűből. Az Inku BT-Z2 különlegessége, hogy 36mm-es, maximálisan 10W zenei teljesítményre képes hangszórókkal szerelték fel, így a mobiltelefonunkról meghallgathatjuk kedvenc zenéinket. Természetesen a legkönnyebb módja a zenehallgatásnak, hogy ne legyünk kábelekhez kötve. ezért bluetooth kapcsolattal is ellátták.

A hálós szövetborításon találjuk meg a vezérlőgombokat. Az oldalán nem csak egy AUX bemenetet, hanem két USB portot is kapunk, amin keresztül feltölthetjük a mobiltelefonunkat vagy a zenehallgatáshoz használhatunk pendrive-ot is. De ellátták vezeték nélküli töltéssel is, így csak rá kell helyeznünk a telefont az asztal lapjára és máris megkezdi a telefonunk akkumulátorának töltését.

A kis asztal egy 2500mAh kapacitású akkumulátorral is fel lett szerelve, ennek köszönhetően, ha nem csatlakoztatjuk az asztalt az elektromos hálózathoz, így is 3 óra zenelejátszásra elegendő az akkumulátor kapacitása. Ezáltal pedig akár kint a kertben is hallgathatjuk kedvenc muzsikáinkat.

A Xiaomi Inku BT-Z2 jelenleg 249$-ért (74.000 forintért) vásárolható meg, az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

Hozzászólás