A Teclast F6 Plus az ultrabook kategóriában versenyez. Ahogyan a nagyobb tesója, a nálunk is járt Teclast F6 Pro, a Plus modell is egy 13.3 colos kijelzővel rendelkezik. Kicsi, vékony, sokáig bírja. A lehető legjobb társ, ha otthon vagy utazás közben egy hosszú üzemidejű laptopra lenne szükségünk.

A háza teljes egészében alumíniumból készült. A 13.3 colos megjelenítő FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Nem csak érintésérzékeny, íg akár ujjal vagy akár stylussal is vezérelhetjük vagy rajzolhatunk rá, hanem teljesen, a gép hátuljára is hatható, így egy méretes táblagéppé alakíthatjuk az ultrabookot.

A meghajtásért az ultra alacsony fogyasztású Intel Gemini Lake N4100 CPU felel, ami maximálisan 2.4GHz-es órajelre képes. Memóriából 8GB jár, a belső tárhely pedig egy SSD meghajtó, ami 256GB-os kapacitással rendelkezik, így a sebességével sem lesz problémánk. Vezeték nélküli kapcsolatokból van itt nekünk Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi is. Csatlakozókat tekintve kapunk két USB3.0 portot, egy microHDMI, USB Type-C, 3.5mm jack és microSD kártya foglalatot is.

A 10000mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően, vegyes használattal 7 óra üzemidő hozható ki belőle. A Teclast F6 Plus laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, amit a Windows Update-nek köszönhetően magyar nyelvűre válthatunk.

A Teclast F6 Plus laptop 329$-ba, azaz 98.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Rendelési segédlet a Gearbest webáruházból

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

Hozzászólás