A 3D nyomtatók után a lézeres gravírozók is egyre szélesebb körben terjednek. Így már nem csak egy céghez besétálva és x ezer forintot kifizetve lehet emléktárgyunk, ajándékunk, hanem ezeket akár otthon is elkészíthetjük, az Ortur lézeres gravírozóval.

Az Ortur Laser Master vágási/gravírozási felülete 16 x 15 centiméter. Az erős, 15W teljesítményre képes Ortur a nagy teljesítményű lézerfejjel sokkal több átmenettel képes dolgozni, mint a gyengébb lézerek. Nem csak gravírozásra, hanem vágásra is alkalmas, így kartont, vékony műanyag vagy farostlemezt  is vághatunk vele.

Gravírozáshoz számtalan anyagot használhatunk, legyen az fa, bambusz, karton, műanyag, bőr és fém is lehet, így akár késekre is gravírozhatunk. Támogatja az NC, DXF, BMP, JPG, PNG fájlokat is, ezen kívül importálhatjuk és szerkeszthetjük a PhotoShop, Inkspace és CAD fájlokat is a LaserGRBL szoftver segítségével.

A gép úgy került kialakításra, hogy 5-10 perc alatt összeszerelhető legyen. Ellátták giroszkóppal is, így amikor a gravírozó tálca mozgást vagy apró dőlésszögbeni eltérést érzékel, leállítja a gravírozási folyamatot. Az Ortur gravírozó EU csatlakozóval érkezik, így nincs szükségünk semmilyen adapterre vagy átalakítóra.

Az Ourtus Laser Master gravírozó 175.99$-ba, azaz mintegy 53.000 forintba kerül, amit a kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Megosztás

Hozzászólás