A gimbalok és vele együtt a felvett videóban a rázkódásmentes és lágy mozgású felvételek korábban csak a drága kamerákkal és kiegészítőkkel felszerelt profiknak volt a kiváltsága. Szerencsére az utóbbi időben nagyot fordult a világ és már akár a telefonunkkal is 4K felbontásban rögzíthetünk. A nagy felbontású minőség mellé pedig a folyamatos lágy mozgás dukál, ezt ajánlja a Zhiyun is mobiltelefonos és DSLR gépekhez készült gimbaljaival.

A Smooth 4 gimbal kifejezetten kis súlyú mobilokhoz lett megalkotva, ami többek között kompatibilis az iPhone X/8/7/6/Plus, Samsung Galaxy S9+/S9/S8+/S8 és még számos más eszközzel is. Ami azt jelenti, hogy 75 és 210 gramm közötti eszközöket képes stabilan megtartani. A stabilizátorban lévő három brushless motor ebben a szériában is fémből készült, a nyél az előző szériákkal ellentétben nem fém, hanem műanyag. Így sokkal könnyebb tartani hosszabb távon is, formája pedig téglalap alakú lett, ami könnyebb kezelhetőséget biztosít.

_1_eredmeny22018_08_17_10-26-49.jpg

A beépített 2 db 2000 mAh akkuk gondoskodnak a 12 órás üzemidőről, melyeket 3 óra alatt tudunk 100%-ra feltölteni az USB-C csatlakozón keresztül. A nyélbe épített kezelőgombok segítségével minimalizálni tudjuk azt, hogy mindig hozzá kelljen nyúlni telefonunk kijelzőjéhez. A fókuszt könnyedén tudjuk állítani a középen elhelyezkedő fókuszt állító görgővel. A Smooth 4 támogatja a különböző fényképezési módokat is, többek között a time-lapse, lassított felvételeket és időzített fényképezést. A PhoneGo móddal kiaknázhatjuk a motorokban rejlő lehetőségeket, ami a kifejezetten gyors mozdulatokat igénylő felvételeknél lehet hasznos.

d5342b-1-4279-jyyf_eredmeny.jpg

Külön öröm, hogy a csomag, amiben érkezik a stabilizátor az USB Type-C kábel mellé kapunk egy tároló doboz, valamint egy TRM03-as tripodot is. A Smooth 4 most csak 89.99$-ba kerül, amit angliai raktárból szállítanak, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg!

A Zhiyun Smooth 4 gimbalt itt találod meg

 

Szerencsére a Gearbest szinte az összes Zhiyun gimbalt leakciózta, így szám szerint 7 gimbalt is olcsóbban vásárolhatunk meg. Itt vannak a Crane gimbalok is a MILC és DSLR gépekhez is, amik akár már 3.2 kilogrammos súlyt is elbírnak. Ezáltal már egy nagyobb objektívvel rendelkező fényképezőgépet is rátehetünk.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Megosztás

Hozzászólás