Csak 500 darabra vonatkozik az új akció, amiben 10$ foglaló befizetésével 99.99$-os áron rendelhetjük meg az új Oukitel WP5 telefont.

oukitel_wp5.jpg

Olcsó strapamobil 8000mAh kapacitású akkumulátorral, amivel több napig is távol lehetünk a civilizációtól. Android 9 rendszer, 3GB memória, így bármennyire is mondhatjuk rá, hogy milyen olcsó, mégis minden megvan benne, amit csak elvárnánk.

oukitel_wp5_2.jpg

oukitel_wp5_3.jpg

 

Olvastad már? Xiaomi EraClean ultrahangos tisztító teszt

 

Az 5.5 colos megjelenítője 1440 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik. Így nem csak az ütésnek, esésnek áll ellen, de 1.5 méter mély vízben is használhatjuk és kibírja a -55 és +70 Celsius fokot is.

oukitel wp5

3 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még egy 128GB-os microSD memóriakártyával is bővíthetünk. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13+5+2 megapixeles optika került.

oukitel wp5

oukitel_wp5_5.jpg

A telefonon Android 9 rendszer fut, az óriási 8000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel. Az Oukitel WP5 10$ befizetésével olcsóbban, 99.99$-ért (30.000 forint) vásárolható meg. A 10$-os összeg az előrendelés lefoglalásához szükséges, így ha beérkeznek a készletek, megvásárolhatjuk a kedvezményes áron az Oukitel WP5 mobiltelefont. Így már csak 89.99$-t kell befizetnünk a készletek beérkezésekor.

Az új Ouktel WP5 mobiltelefont itt találod meg

A Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendehetjük meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Megosztás

Hozzászólás