Még nem sikerült piacot robbantani a BW-HL1 okosórával, pedig az ismerős Apple Watch külső nem idegen, az ára megfelelő, és ehhez mérten a tudásába sem lehet belekötnünk. Most itt az új BW-HL2, ami nem csak új külsőt, hanem frissített belsőt is takar.

 A szögletes külsőt kukázták és egy kör alakú kijelzővel ellátott órát kreáltak. Nem csak a külsőt, hanem a belsőt is átgyúrták. Az előd 7 nyelvet támogató rendszere helyett az új órában már 50 nyelvet találunk és megmaradt az IP68-s védettség is.

Az 1.3 colos IPS kijelző 240×240 pixeles felbontással rendelkezik, a vezérlés természetesen érintésérzékeny. Az Android és iOS rendszerű mobiltelefonokkal is használhatjuk a FitCloudPro alkalmazással, amivel már az új, visszafelé kompatibilis Bluetooth 5.0 technológián keresztül csatlakozik a telefonunkhoz.

A BlitzWolf BW-HL2 órát ellátták pulzus és véroxigén mérővel, alvásmonitorozással és lépésszámlálóval is. Kapott ébresztő funkciót, hívás és üzenet értesítést, de képes megjeleníteni az ismertebb WhatsApp, Messenger és Viber értestéseket is. A sport módok közül mérhetjük a kerékpározás, túrázás, séta, futás, kosárlabda és úszás aktivitásunkat is. A mért eredményeinket exportálhatjuk a Google Fit alkalmazásba is. A 200mAh kapacitású akkumulátorát a mágneses csatlakozóján keresztül tölthetjük fel. A két órás töltési idő 20 nap készenléti időre vagy 7-10 napos normál használatra elegendő.

Nem is lett drága a BlitzWolf BW-HL2 okosóra, hiszen 29.99$-ba, azaz 9.000 forintba kerül, amit a kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás