Évek óta nehéz olyan mobiltelefont találni, ami nem a phablet kategóriában versenyez az 5-6 colos kijelzőméretével. Most a Cubot hozta el nekünk a megváltást egy strapamobillal, a Cubot KingKong Mini modelljével, ami 4 colos kijelzőt kapott.

Cubot KINGKONG MINI mobiltelefon

Méretre már kicsinek is mondhatnánk a 11.90 x 5.80 x 1.21 centiméterével. A 4 colos kijelző IPS technológiát használ, felbontása 1080×540 pixel. Hiába a kis méret, nem szenvedünk hiányt semmiben sem. B20 4G támogatást, arcfelismerést kapott az Android 9 rendszert futtató mobiltelefon, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű menü is.

A KingKong Mini a Mediatek (MT6761) Helio A22 processzorát használja PowerVR GE8320 grafikus gyorsítóval. Ezzel a hardveralappal és 3 GB memóriának köszönhetően a kisebb játékok futtatása sem lesz probléma. A belső tárhelyének mérete szerencsére nem a kevéske 16, hanem 32GB-ot kapott, ezen kívül pedig még microSD memóriakártyát is tehetünk a telefonba. Hiába olcsó a KingKong Mini, mégis egy 13 megapixeles hátlapi és egy 8 megapixel felbontású előlapi kamerával rendelkezik.

A hálózati szolgáltatásokat is megemlítve, támogatja a 2G-t (GSM): 850/900/1800/1900 MHz, 3G (WCDMA): 850/900/2100 MHz és a 4G LTE B20 hálózatot is, tehát idehaza is lesz gyors internetünk. A pozicionálást a GPS, GLONASS és A-GPS segíti, emellett kapunk 2.4GHz Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolatot is. Bár az akkumulátora nem túl combos, 2000mAh kapacitású., de a kis kijelző kevesebbet is fogyaszt.

Ujjlenyomat olvasót nem kapunk, helyette Face ID-vel látták el, azaz az előlapi kamerának köszönhetően használhatjuk az arcalapú azonosítást. Kapunk tehát egy zsebbarát, 4 colos kijelzővel ellátott strapamobilt. 3GB memóriával, Dual SIM támogatással és Android 9 rendszerrel, amin elérhető a magyar nyelvű menü is. Nem is kérnek érte olyan sokat, hiszen 89.99$-ba, azaz körülbelül 27.000 forintba kerül. A telefont a virtuális bevásárlókosárba téve, az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A 4 colos Cubot KingKong Mini mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás