Kulccsal, ujjlenyomat olvasóval, jelkóddal, ideiglenes jelszóval, NFC-vel és még mobil applikációval is nyitható az Apple Homekit kompatibilis Xiaomi Aqara N100 okos ajtózár.

A Xiaomi Youpin család új tagja egy szinte mindennek ellenálló zár. Ellenáll a -25 és + 70 Celsius fok hőmérsékletnek és a 0-93% közötti páratartalomnak is. Karcálló frontrésszel rendelkezik a teljes egészéből alumíniumból készült.

A nyitáshoz természetesen használhatunk kulcsot, de lehetőségünk van az egész családnak engedélyt adni az ujjlenyomat olvasó által. Így maximum 50 mintát rögzíthetünk a biometrikus azonosítónak köszönhetően. Ezen kívül 50 állandó PIN kódot is használhatunk és lehetőségünk van arra is, hogy ideiglenes jelszót adjunk meg. Ha például azt szeretnénk, hogy a szomszéd ránézzen a lakásunkra és nem szeretnénk, ha minden nap, be-ki járkálna az ingatlanban. Például megadhatjuk azt is, hogy csak 2 alkalommal mehet be a lakásunkba vagy jó kiegészítő lehet Airbnb tulajoknak is.

Ezen kívül a Xiaomi mobiltelefonok NFC chipjével is működik, a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig akár mobiltelefonról is kinyithatjuk. A működéséhez 8 darab AA méretű elemre lesz szükségünk. Attól sem kell tartani, ha lemerülnénekk az elemek és nem tudjuk használni az ajtót, hiszen akár az USB Type-C porton keresztül is energiát adhatunk neki vagy használhatjuk a fizikai kulcsot is.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően egy Xiaomi Bluetooth gateway segítségével a WiFi hálózatra is csatlakoztathatjuk. Így azonnal értesítést kaphatunk a telefonunkra, ha illetéktelenek próbálnának bemenni a lakásunkba, ezáltal bármikor ellenőrizhetjük a zár állapotát is, hogy mikor nyitották ki, zárták be az ajtót.

Videó a beszerelésről és használatról

A fekete színű Xiaomi Aqara N100 az okos ajtózár 189.99$-ba kerül. ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás