Igazi hatótáv bajnok az Aerlang H6 elektromos roller, amivel egy feltöltéssel akár 50-60 kilométert is megtehetünk.

Természetesen nem valószínű, hogy ekkora utat járnánk be egy elektromos rollerrel, de nem csak a nagy hatótáv az Aerlang H6 előnye, hanem a sebessége is. Sok elektromos roller elbújhat mögötte, hiszen a három sebességi fokozat legmagasabb fokán, akár 40km/h sebességgel is száguldhatunk!

Az Aerlang H6 ehhez a teljesítményhez méretes akku pakkot kapott és a beépített elektromos motor sem gyerekjáték. 48V 17.5Ah kapacitású akkumulátor csomag került a lábrész alá, az elektromos motor teljesítménye pedig maximálisan 500W lehet. Emiatt a súlya sem kevés, 20 kilogrammot nyom, terhelhetőségé pedig 120 kilogramm.

Nagyon hasonlít a Xiaomi elektromos rollereihez, így az Aerlang is 10 colos pneumatikus kerekeket használ. Első és hátsó tárcsafékekkel is ellátták, hogy a maximális sebesség után is meg tudjunk állni, ebben segít az E-ABS is. Az Aerlang H6 elektromos rollert is digitális kijelzővel látták el, ahol visszajelzést kapunk a sebességünkről és az akkumulátor kapacitásáról. A sebességválasztó gombokat a gázkar elé építették be, így a három fokozatban 6, 20, 40km/h sebességgel használhatjuk. A maximális hatótáv 50-60 kilométer is lehet. Természetesen ilyenkor választanunk kell, hogy lemondunk a nagy sebességről és inkább lassabban közlekedve, a nagy hatótávot választjuk.

Első és hátsó világítással is ellátták. A roller természetesen összecsukható és az első és hátsó keréknél is teleszkópokat találunk, amely csökkenti az út egyenetlenségei miatti rázkódást.

Az Aerlang H6 elektromos roller eredetileg 599$-ért rendelhető elő, de a kedvezmény kódunkkal 459$-ra csökkenthető le ez az összeg. Az elektromos rollert a European Railway Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Aerlang H6 elektromos rollert itt találod meg

Kedvezmény kód: BGAH6L

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás