A Xiaominak nem ezek az első idehaza is használt E27-es foglalatba használható LED égői. Eddig is voltak okos, mobiltelefonról vezérelhető fehér és színes megoldások is. Most azonban azoknak hozza el a megváltást, akik egy egyszerűen telepíthető hangulatvilágítást szeretnének, amit még mobiltelefonról is vezérelhetnek, megjelent a Yeelight YLDP12YL.

A Yeelight YLDP12YL égő igazi retró stílusú. Az üveg búra alatt találjuk a 2700K meleg fehér fényre képes ledeket, amik 700Lm fényerősséggel rendelkeznek. 5-100% között dimmelhetőek, azaz a fényerősségüket is szabályozhatjuk. Nem kell hozzá semmi külön kiegészítő, ettől olyan egyszerű a használatuk.

Beépített 2.4GHz-et használó WiFi kapcsolattal rendelkezik, így Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkkal csatlakozhatunk hozzá. A telefonos alkalmazáson keresztül fel és lekapcsolhatjuk, beállíthatjuk a kívánt fényerősséget és külön, előre meghatározott sémákat is használhatunk.

A 6W fogyasztású LED égő kompatibilis az Apple Homekit, Amazon Alexa és Google Home rendszerekkel is, így a megfelelő kiegészítővel akár hangutasítással is vezérelhetjük.

A Xiaomi Yeelight YLDP12YL hangulatvilágítás LED égőjéhez nincs szükség semmi extra kiegészítőre. Csak be kell csavarni a foglalatba és már használhatjuk is!

A Yeelight okos égő 20.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás