A Roborock S50 már-már etalonnak számít a kategóriában. Sokan próbálkoztak megdönteni az uralmát több-kevesebb sikerrel. Most nem akárki, hanem a Lenovo próbál szerencsét az ígéretesnek tűnő Lenovo X1 robotporszívójával.

A Roborock robotporszívókhoz hasonlóan itt is LDS szenzort kapunk, amit megtámogattak SLAM algoritmussal is, ami a gyors lézeres letapogatásának köszönhetően felismeri a szobát és a benne található tárgyakat. Ez alapján kalkulálja ki a lehető legalaposabb és leggyorsabb takarítási útvonalat.

Nagyobb szívóerővel rendelkezik, mint a Roborock S50, itt már 2.200Pa teljesítményt kapunk, viszont halkabb, csak 55dB hangerővel rendelkezik. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével távolról is vezérelhetjük. Ellátták Amazon Alexa és Google Home kompatibilitással is, így ezen eszközök használatával akár hangutasítással is elindíthatjuk.

Természetesen víztartállyal is rendelkezik, így porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót a beletöltött felmosófolyadéknak köszönhetően. Megnövelt por és víztartályának köszönhetően több piszkot képes tárolni és több vízzel tölthetjük fel, hogy még véletlenül se fogyjon ki a tartályából a felmosó folyadék.

Ha most vásárolsz Lenovo X1 robotporszívót, a Gearbest webáruház megajándékoz egy Smart AI TWS11B True Wireless Bluetooth 5.0, vezeték nélküli fülhallgatóval.

A Lenovo X1 429.99$-ba (132.000 forintba) kerül, ami a korába téve az EU Priority Line (DPD) vagy EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg. Így nem kell a plusz költségek miatt aggódnunk

A Roborock S50 most árcsökkentést is kapott, így jelenleg 339$-ba (104.000 forintba) kerül

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

1 hozzászólás

Hozzászólás