A gyártónál egy szinttel feljebb léptek és a BW-VP1 után, ami HD felbontásra volt képes, a BlitzWolf bemutatta a BW-VP2 modellt, ami már FullHD, azaz 1080p felbontással és 6500 Lumen fényerősséggel rendelkezik!

 

Óriási méretben, akár 300 colon filmezhetünk az új BlitzWolf BW-VP2 projektorral. Ez a méret már nem kevés, így maximálisan több, mint 7 méteres képátlójú, pontosabban 762 centiméter átlójú képet kaphatunk. A vászon távolság 1.9-4 méter lehet, így egy 100, illetve maximálisan 300 colos képet kaphatunk.

A projektor további fejlesztéseket kapott. Már egy 2x5W teljesítményű hangszóró szólaltatja meg a hangokat. A 4K felbontású tartalmakat a HDMI csatlakozóján keresztül köthetjük a projektorra és maximálisan 1080p felbontást képes megjeleníteni. Ezáltal pedig egy normál, FullHD felbontású televízió felbontását képes hozni azonos áron, de annál jóval nagyobb képméretben. A képarány természetesen állítható a 4:3 és 16:9 között.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

A 3 kilogrammos súllyal rendelkező projektor 6500 Lumen (3500 ANSI Lumen) fényerősségre képes és 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. Távirányítóval is ellátták a BlitzWolf BW-VP2 projektort, az USB portján keresztül képes lejátszani a 4K H.265 videókat is. 1xAV bemenettel, 2xUSB 2.0 csatlakozóval, 2xHDMI 1.4 csatlakozóval, VGA kimenettel és 3.5mm-es jack csatlakozóval is rendelkezik. Maximális fogyasztása 120 watt. Természetesen európai szabványú csatlakozóval érkezik, így nincs szükségünk átalakítókra sem a használatához.

Az új BlitzWolf BW-VP2 projektor a mai naptól előrendelhető, így az első vásárlók olcsóbban szerezhetik be az új, FullHD felbontásra képes projektort, ami így 159.99$-ba, azaz 48.700 forintba kerül. A kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

 

Megosztás

Hozzászólás