A Xiaomi Haylou Smartwatch, a Xiaomi ökoszisztéma legolcsóbb darabja. Nem is akármennyire, hiszen 7.000 forintba kerül a pulzusmérésre, alvásmonitorozásra és a sport módok melletti aktivitásmérésre is alkalmas új terméke.

A Haylou 9 sportmódot képes monitorozni, többek között a sétát, futást, kerékpározást, jógát, testedzést és hegymászást is. Ezeken kívül ellátták egy optikai pulzusmérő szenzorral, alvásmonitorozással, hogy megtudjuk milyen az alvásritmusunk. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a hívásinkról, üzeneteinkről sem maradunk le.

 

Nézd meg a legújabb akciós Xiaomi mobiltelefonokat!

 

A könnyű, 34 grammos okosóra óratokjának mérete 4.09 x 3.57 x 1.16 centiméteres, tehát nem egy nehéz, nagydarab óráról beszélünk. A szíja szilikonból készült. A megjelenítő 1.3 colos és 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik. IP68-as védettséget is kapott, így még fürdés közben sem kell elvenni a karunkról. A Bluetooth 4.2 adatkapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkkal is képes kommunikálni a Haylou Sport applikáció segítségével.

A 210mAh kapacitású akkumulátora, amit USB porton keresztül tölthetünk fel, 14 napos üzemidőt tesz lehetővé. A Xiaomi Haylou óra 39.99$-os áron indít, de a kedvezmény kóddal olcsóbban, 22.99$-ért (~7.000 forintért) vásárolhatjuk meg.

Xiaomi Haylou okosóra

Kedvezmény kód: BGHLS1b5

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás