heti_szemezgeto_uj_53.jpg

Összeválogattuk a hét legjobb és legújabb termékeit. Kicsitől a nagyig, olcsóbbtól a drágábbig!

Bakeey Dock 10W Qi töltős óra

bakeey_dock_10w3.jpg

Mostanában nagyon beindult a Bakeey, hiszen egyre több termékkel jelennek meg. A legújabb újításuk egy éjszakai lámpával ellátott óra, ami még pluszban Qi töltésre is képes.

bakeey_dock_10w.jpg

Csak tegyük rá a mobiltelefonunkat és máris elkezdi a töltést a Bakeey Dock 10W-ra képes Qi töltője. Az órát USB portról működtethetjük, innen veszi fel a működéséhez és a töltéshez szükséges energiát.

bakeey_dock_10w2.jpg

Nem csak akkor tudjuk tölteni róla a Qi képes telefonunkat, ha rátesszük az óra tetejére, hanem egy oldalsó USB porttal is ellátták, így kábelen keresztül is tölthetjük a mobilunkat. Még lámpával is ellátták, hogy ha éjszaka felébredünk, legyen valami gyenge fény, ami világít.

A Bakeey Dock 10W Qi töltős óra 21.99$-ba (~6.650 forintba) kerül

_______________________________________________

Csak 199$ az 512GB-os SSD meghajtóval szerelt Beelink Gmini T34

beelink-gemini-t34-_8.jpg

Az 512GB kapacitású SSD mellé még 8GB memóriát is kapott a Beelink Gemini T34 mini számítógép, amit egyszerűbb irodai feladatokra, böngészésre, letöltésre vagy filmezésre használhatunk. Memória ás tárhelykapacitásához képes viszonylag olcsón szerezhetjük meg a Beelink Gemini T34 modellt. Ez köszönhető a jó árazásának, hiszen három modellből választhatunk, 128, 256 és 512GB-tal szerelt verziót. A jó hír, hogy a duplázható tárhelykapacitás lépésenként csak 10$ többletet jelent. A legnagobb tárterülettel ellátott verzió pedig 199$-ba kerül.

Az Beelink Gemini T34 11.9 x 11.9 x 1.79 centiméteres apró mérete miatt szinte bárhol használható. Az alacsony fogyasztású processzor által nincs szükség hangos ventilátorra sem, hiszen passzív hűtést kapott a MiniPC. A kis gép maximális fogyasztása is csak 12W. Egy Intel Apollo Lake Celeron J3455 CPU kapott helyet a Gemini T34-ben. Négy maggal rendelkezik, maximális órajele pedig 2.3GHz.

8GB DDR3 memóriát kapunk, a legnagyobb modell pedig 512GB méretű SSD meghajtóval rendelkezik. Ez a méret már valószínűleg mindenre elegendő lesz és a sebességével sem lesz probléma. A kis gépet 4 darab USB 3.0 csatlakozóval látták el, mihez így akár még egy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk. Két HDMI kimenetet kapott, így akár két monitoron vagy TV-n is dolgozhatunk. Ellátták mikrofon/fülhallgató és egy 1000Mbit-es LAN csatlakozóval is, az oldalán pedig egy SD kártyaolvasót is találunk.

A csomagban EU adatpert, HDMI kábelt és még egy VESA adaptert is mellékelnek, ha a TV vagy monitor hátuljára szeretnénk felszerelni a kis gépet. Ellátták Bluetooth 4.0 kapcsolattal és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is, tehát a gyors internetkapcsolat nem csak a LAN, hanem a vezeték nélküli csatlakozóval is megoldható.

A legnagyobb 8GB/512GB-os modell 199$-ba (~60.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa ás vámmentesen rendelhető meg

_______________________________________________

A legújabb BlitzWolf okoskonnektor

bw-shp9-3.jpg

A rákötött maximális fogyasztók 15A, illetve 3300W teljesítményűek lehetnek. Tehát nem kell aggódnunk, valószínűleg úgyis az irodában vagy otthon használnánk az okoskonnektort a TV-t, számítógépet, projektort, stb. rákötve. Külön, fizikai kapcsolóval is ellátták, így egy mozdulattal áramtalaníthatjuk a rákötött eszközeinket. A könnyebb használhatóság érdekében a három aljat, külön LED visszajelzőket is kapott. A hófehér színben kapható BlitzWolf BW-SHP9 1.4 méter hosszú kábellel rendelkezik.

Nem csak 3 aljzattal, de az elején 2 darab USB porttal is ellátták, amivel mobiltelefonunkat is feltölthetjük, amely portok összesen, maximálisan 5V 2.4A áramerősség leadására képesek. Egy kis extrával is megbolondították a hosszabbítót, ez pedig nem más, mint a 2.4GHz-es WiFi. Ezáltal akár hangutasítással is parancsot adhatunk, hogy kapcsoljon be vagy ki a Google Home és Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Ha rácsatlakozott a WiFi hálózatunkra, akár az otthontól távol is vezérelhetjük a telefonos alkalmazás segítségével. Sőt még arra is lehetőség van, hogy aljzatonként kapcsoljuk be vagy ki a rákötött eszközeinket, ezen kívül időzítésre is lehetőségünk van.

A BlitzWolf BW-SHP9 előrendelhető a Banggood webáruházban, ahol a kedvezmény kóddal 23.99$-t (7.300 forintot) kérnek érte

Kedvezmény kód: BGP09

_______________________________________________

BlitzWolf BW-S6, a két portos gyorstöltő

blitzwolf_bw-s6.jpg

Imádjuk a BlitzWolf termékeit. Szuperek a töltői, a kábelek és a Bluetooth fülhallgatói is. Most azonban egy hiányukat pótolják, mégpedig egy gyorstöltő személyében.

blitzwolf_bw-s6_3.jpgEddig is megtalálhattuk a QC3.0 gyorstöltésre képes adaptereiket, de eddig nem volt olyan, amin egyszerre két gyorstöltésre alkalmas csatlakozó lett volna. A BW-S6 ezt az űrt tölti be. Természetesen európai szabványú csatlakozóval látták el. Egy portján 18W leadásra képes, azonban mindkét portját használva, ez maximálisan 30W, azaz 15-15W lehet.

A BlitzWolf BW-S6 két portos gyorstöltő 12.29$-ba (~3.720) kerül

_________________________________________________

Az új Xiaomi nyakmasszírozó

jeeback_4.jpg

Használhatjuk a munkahelyen, az autóban és otthon is. Akkumulátoros megoldásának kiszohetően nem leszünk helyhez kötve, így bármikor használhatjuk.

jeeback_7.jpg

Az L alakú elülső rész körbe fogja a nyaka, ez nem csak megakadályozza a készülék lecsúszását, hanem biztosítja azt is, hogy a masszírozó jobban illeszkedjen a nyakunkhoz. 83 masszírozó nyomást képes kifejteni 3 területen.

jeeback.jpg

Egy kattintással, a memória funkciónak köszönhetően elmenthetjük a kedvenc beállításunkat. Hőmérséklet szabályzással is ellátták, ami 42 Celsius fokra melegítheti fel a nyak körüli izmainkat, ezáltal segíti az ellazulást és növeli a hatékonyságot is.

jeeback_1.jpg

A termékhez kapunk egy távirányítót is, de a telefonos alkalmazással is használhatjuk. Az 1400mAh kapacitású akkumulátorát a modern USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, ami így 3-4 óra használatot biztosít. Azaz napi egy használattal, akár 8 napra is elegendő az akkumulátor kapacitása.

A Xiaomi Youpin JEEBACK masszírozó a kedvezmény kóddal 49.99$-ba (15.200 forintba) kerül, amihez a TomTop a Duty Free Shipping szállítást javasolja

Kedvezmény kód: TPPAS0361

____________________________________________

Xiaomi Youpin FLEXWARM, az elektromos sál

flexwarm3.jpg

Nem fog fázni a nyakunk és a mellkasunk sem, ha a Xiaomi új termékét használjuk. Pamut borítással rendelkezik a fűthető sál, amit USB porton keresztül, power bankkal láthatunk el energiával.

flexwarm.jpg

3 módot választhatunk, amivel 42, 48 és 55 Celsius fokra melegíthető fel a sál. Kialakítása révén teljesen körbe kulcsolja a karunkat, a végei pedig a mellkasunkon pihen meg, melegítve azt. 5 másodperc alatt képes elérni a kívánt hőfokot, amit folyamatosan tart. A pamut anyagnak köszönhetően a sál mosható, így könnyen tisztítható.

A Xiaomi Youpin FLEXWARM elektromos sál 32.99$-ba (~10.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 _____________________________________________________

Az új Xiaomi QCY T5 Bluetooth fülhallgató

qcy_t5_4.jpgMegérkezett a QCY T3 utódja a T5 modell, ami a gyártó ígérete szerint sokkal szebb és karakteresebb hangokat képes visszaadni. Megmaradt a töltőbölcső, a vezeték nélküli kapcsolódás, így még a kábellel sem lesz bajunk. A Xiaomi QCY T5 fülhallgató a legújabb Bluetooth 5.0 technológiát használja, ezáltal támogatja a HFP/HSP/A2DP/AVRCP/AAC/SBC profilokat is. Mindent megkapunk, ami kényelmessé teszi a használatot. Érintésérzékeny vezérlés, hosszított szár és töltés visszajelzés a töltőbölcsőn.

qcy_t5_3.jpg

A fülhallgató kagylószerűen nyitható tokja 380mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit USB porton keresztül tölthetünk fel. A kis fülhallgatók 40mAh kapacitású akkumulátort kaptak, ami 4-5 óra zenehallgatásra elegendő. IPX4 vízállósággal rendelkezik és nem hangosan kattanó fizikai gombot, hanem érintésérzékeny felületet kapott, amin keresztül válthatunk a zeneszámok között vagy felvethetjük, letehetjük az épp folytatott hívásainkat. Természetesen Android és iOS kompatibilis, így akár a Google hangasszisztenst, Siri-t, de még a Xiao AI rendszert is használhatjuk.

qcy_t5.jpg

A fülhallgatók nagyon könnyűek, csak 4.3 grammot nyomnak. A hosszított szár pedig a telefonhívások lebonyolításában lesz a segítségünkre, hiszen megnyújtott nyaka révén közelebb kerül a beépített mikrofon a szánkhoz. Ezáltal a vonal túlsó felén lévő fél, erőteljesebben, jobban fog hallani minket.

A Xiaomi QCY T5 fülhallgató 28.99$-ba (~8.750 forintba) kerül

 

 Nézd meg a legújabb tesztjeinket!

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás