Új taggal bővült az FYE széria, azaz a BlitzWolf vezeték nélküli fülhallgatóinak sora. Az új tag pedig a BW-FYE8, amiben nem egy, hanem két dinamikus driver kapott helyet a jobb zenei élményért!

BlitzWolf BW-FYE8 TWS Bluetooth fülhallgató

 

Az BW-FYE8 is a Bluetooth 5.0 technológiát használja, a gyártó a QCC3020 chip mellett tette le a voksát, amit támogatja az Apt-XM/ AAC/ SBC kódolást és a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is.

A jól hangzó Dual Dynamic Driver nem csak papíron hangzik jól. A Dual Dynamic Driver fülhallgató 2 x 6 milliméteres grafén bevonatú meghajtói nem csupán két dinamikus meghajtó, hanem frekvenciaosztásos technológiát is használ. Ezáltal nagyobb hangrészletesség jellemzi az ilyen felépítésű fülhallgatókat. Jobban megjelenhetnek a magas és mély hangok. Alacsony frekvencián a kettős dinamikus meghajtók jobbak, mint a kiegyensúlyozott armatúrás társaik.

A BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató két mikrofonnal rendelkezik, a hosszított szárnak köszönhetően közelebb kerülnek a mikrofonok a szánkhoz, ezáltal a vonal túlsó felén jobban hallanak majd minket. Ellátták DSP zajcsökkentő funkcióval is, a vezérlés érintésérzékeny, így csak meg kell érintenünk a fülhallgatót, hogy zeneszámot váltsunk vagy fogadjuk a hívásokat. A fülhallgató technikai paraméterei:

  • Névleges teljesítmény 3mW
  • Érzékenység 97dB
  • Impedancia 16Ω
  • Frekvencia válasz 20-20kHz

Új formát kapott a tároló doboz is, ami egyben tölti is a fülhallgatókat. Az eddig megszokott lapos, téglalap alakú forma helyett egy magasított, ovális tartót kapunk. 500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így amikor nem használjuk a fülhallgatókat, tegyük vissza a tokba, ami azonnal elkezdi tölteni őket. A fülhallgatók töltési ideje 1-2 óra, azonban ez 5 óra zenelejátszási időre elegendő. A tároló pedig 3-4 alkalommal képes feltölteni a füleseket az 500mAh kapacitású akkumulátorával.

A BlitzWolf BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató előrendelhető, így az első vásárlók olcsóbban juthatnak hozzá. 34.99$-ba (~10.600 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás