Megérkezett a QCY T3 utódja a T5 modell, ami a gyártó ígérete szerint sokkal szebb és karakteresebb hangokat képes visszaadni. Megmaradt a töltőbölcső, a vezeték nélküli kapcsolódás, így még a kábellel sem lesz bajunk.

A Xiaomi QCY T5 fülhallgató a legújabb Bluetooth 5.0 technológiát használja, ezáltal támogatja a HFP/HSP/A2DP/AVRCP/AAC/SBC profilokat is. Mindent megkapunk, ami kényelmessé teszi a használatot. Érintésérzékeny vezérlés, hosszított szár és töltés visszajelzés a töltőbölcsőn.

A fülhallgató kagylószerűen nyitható tokja 380mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit USB porton keresztül tölthetünk fel. A kis fülhallgatók 40mAh kapacitású akkumulátort kaptak, ami 4-5 óra zenehallgatásra elegendő.

IPX4 vízállósággal rendelkezik és nem hangosan kattanó fizikai gombot, hanem érintésérzékeny felületet kapott, amin keresztül válthatunk a zeneszámok között vagy felvethetjük, letehetjük az épp folytatott hívásainkat. Természetesen Android és iOS kompatibilis, így akár a Google hangasszisztenst, Siri-t, de még a Xiao AI rendszert is használhatjuk.

A fülhallgatók nagyon könnyűek, csak 4.3 grammot nyomnak. A hosszított szár pedig a telefonhívások lebonyolításában lesz a segítségünkre, hiszen megnyújtott nyaka révén közelebb kerül a beépített mikrofon a szánkhoz. Ezáltal a vonal túlsó felén lévő fél, erőteljesebben, jobban fog hallani minket.

A Xiaomi QCY T5 fülhallgató 28.99$-ba (~8.750 forintba) kerül

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás