Megszokhattátok már, hogy érdemes nem elkapkodni a vásárlást, ha már a novemberi hónapba léptünk, hiszen a 11.11. akciókat mindig nagy érdeklődés övezi. Nincs ez másként most sem, hiszen mindkét nagyobb webáruház különleges akciókkal készült. De mi is megadjuk a módját a hétfői akcióvadászatnak!

Szerencsére nem csak a webáruházak honlapján lehet kifogni a legjobb áron a termékeket, hanem azokkal a kedvezmény kódokkal, amikkel nem is találkozhattok az akció során. Ezeket egy külön listába gyűjtöttük össze nektek. Rengeteg termékről van szó, jelenleg több százról, így azokat egy online táblázatban láthatjátok.

A Banggood is kitett magáért, hiszen több oldalt is nyitottak az akcióknak, amiket a webáruház kezdőoldaláról érhetünk el. De ezen kívül külön a 11.11. miatt lehetőségünk van a direkt erre a napra élesített akciókkal élni. Kattints ide az online elérhető táblázatért.

A Banggood-nál lehetőség van áfa és vámmentes szállítást kérni, így plusz költségek és macera nélkül rendelhetjük meg a termékeket. Ehhez csak válasszuk az EU Priority Line szállítást, ha már a kosárba tettük a terméket.

 

11.11 a Gearbest-nél

Nem maradhatott el a másik kedvenc, a Gearbest webáruház akciója sem. Ők is több mindennel készültek, amit a honlapjukon keresztül érhetünk el.

Van szerencsekerék játékuk, amivel kuponokat, pontokat nyerhetünk.

 

És van zsákbamacska is, amivel különleges ajándékokat nyerhetünk.

De ezek mellett természetesen itt is megvannak azok az akciók, amikkel nem feltétlenül találkozhattok. Ezeket a termékeket a már fent említett online táblázatban találjátok meg. Kattints ide az online elérhető táblázatért.

Természetesen a Gearbes-nél is van áfa és vámmentes opció. Ehhez a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line(DPD) szállítást válasszátok.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás