Valószínűleg sokak álma fog végre beteljesülni a következő sorokat olvasva. A Xiaomi az Amazfit vonalról kissé letérve megjelent a Google Wear OS-t futtató okosórájával!

 

Ezt sokan tudják már, hogy mit jelenthet. Végre olyan appokkal pakolhatjuk tele az óránkat, amiket csak szeretnénk, ezáltal nagyobb szabadságot kap a felhasználó. De egyben az üzemidő is csökken az Android alapú rendszer által.

Wear OS óraként a Xiaomi Mi Watch is a Qualcomm Snapdragon Wear 3100 lapkáját használja. Melyhez 1GB memóriát kapunk majd. A belső tárhely pedig 8GB. Természetesen van pulzusmérő szenzor, GPS, Bluetooth. Az angol menü mellett még 38 nyelv lesz választható. Ám a Wear OS-t ismerve a magyar nyelvű menü lehet, hogy most is ki fog maradni.

Az Apple Watch órához hasonlóan, itt is egy tekerő mozdulattal navigálhatunk a menüben az ora oldalán található koronával. Az 1.78 colos és 410 x 410 pixeles kijelző egy AMOLED panel, tehát igazán nem lehet majd panaszunk rá. Már eSIM lesz a segítségünkre a vezeték nélküli kapcsolattartásban. Az 570mAh kapacitású akkumulátora természetesen nem bírja majd addig, mint például az AMAZFIT GTR esetében. De a GTR nem is, a szinte teljesen a felhasználó által testre szabható Google Wear OS rendszert futtatja. Így a gyári adatok szerint egy feltöltéssel 36 órát bír a Xiaomi Mi Watch okosóra.

A Banggood webáruházban már fel is iratkozhatunk, hogy értesítést kapjunk, amit beérkeznek az első készletek. Az induló ára nem lesz túl magas, hiszen 199$-t kérnek érte, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk majd meg.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás