A GearBest elsőként kezdheti meg a legújabb Xiaomi mobiltelefon, a Xiaomi Mi Note 10 értékesítését. A jelenleg is működő oldalon nem kell megijedni, nem 9999$-ért fogják mérni a készüléket.

A holnap 12 órától induló időszakban feliratkozhatunk az email értesítésre, ha beérkeztek az első készletek. Ezzel nem csak elsőkézből kaphattok információt, hanem még kedvezmény kuponra is jogosultak lehettek, amit a GearBest küld majd ki, email formájában. Persze nekünk is van hozzá kuponunk GBMINOTE10 , de a GearBest-től állítólag nagyobb kedvezményre lehet majd számítani, ha feliratkozol.

A Xiaomi Mi Note 10 olyan extrákat vonultat fel, mint a 108 megapixel felbontású kamera. Vagy épp az 5260mAh kapacitású akkumulátor, amit 0-ról 100%-ra 65 perc alatt tölthetünk fel.

A 108 megapixeles Xiaomi Mi Note 10 mobiltelefonnal készített képek

A Xiaomi Mi Note 10 mobiltelefon adatlapját itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás