Méghozzá eléggé nevetséges áron juthatunk hozzá az új Zeblaze Crystal 3 okosórához. A webáruházakat böngészve, most a GearBest nyújtja a legjobb árat, amivel valóban nevetségesen alacsony áron juthatunk hozzá az okosórához. 16.99$, azaz átszámolva 5.100 forintba kerül.

Zeblaze Crystal 3 okosóra

 

Apple Watch szerű külső, Mi Band szerű szíj, tehát a gyártónak volt honnan ihletet merítenie. Az viszont dicsérendő a Zeblaze részéről, hogy nem TFT panelt használ, hanem egy 1.3 colos IPS panel került beépítésre, ami 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik.

Az okosórát az érintőkijelzőjén keresztül vezérelhetjük. Hátul találjuk az optikai pulzusmérő szenzort és ellátták lépés, kalóriaszámlálóval is. Képes jelezni a hívásainkat, üzeneteinket és még push értesítéseinket is. IP67-es vízállósága által nyugodtan fürödhetünk is benne.

Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál az okostelefonunkkal, ami iOS és Android készülék is lehet.  A 200mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, a szíj alá rejtett USB csatlakozóval, amivel így 7 napos készenlét idő biztosított.

A kis Zeblaze Crystal 3 rettentően olcsó, bőven áfa és vámhatár alá esik. A 16.99$-os árával 5.100 forintba kerül, amit itt találsz meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás