Természetesen számos különbség van a két gyártó terméke között, nem csak árban, tudásban is. De míg a GTR 149$-ba kerül, addig az Alfawise Watch 6 okosóráért mindössze 40$-t kérnek.

 

1.3 colos kijelzővel rendelkezik, amin megjeleníti a főbb információkat, amelyen 240 x 240 pixel munkálkodik. A kör alakú kijelző természetesen érintésérzékeny, de az óra oldalán egy fizikai gomb is helyet kapott. Az óra külsőre nagyon hasonlít az AMAZFIT GTR órára, főleg, ha megnézzük a barna szíjat is, ami szinte egy az egyben a GTR típusára hajaz.

Az órát nem látták el belső tárhellyel, ahogyan a GTR sem kapott saját használatra szánt belső tárolót. Android és iOS rendszerekkel kompatibilis. Ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, lépésszámlálóval, alvás monitorozással és képes jelezni az értesítéseket, hívásokat is. Telefonunkkal Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál, amiben a Nordic 52832 chip segít. Ez felel a vezeték nélküli kapcsolatért és az okosfunkciókért egyaránt. Az aktivitásmérés által monitorozhatjuk a séta, futás, kerékpározás, foci, kosárlabda tevékenységünket is.

Az Alfawise Watch 6 okosóra IP67 minősítéssel rendelkezik, tehát nyugodtan fürödhetünk is benne, azonban búvárkodásra már ne használjuk. A 280mAh kapacitású akkumulátorát 2-3 óra alatt tölthetjük fel, ami 7-10 napos használatra és 30 napos készenléti időre elegendő.

Az Alfawise Watch 6 okosóra 39.99$-ba kerül, amit a bevásárlókosárba téve a Netherlands Registered(PDM) vagy EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás