Mondhatni hiánytermék egy olcsó légtisztító, amely űrt most az Alfawise töltené be az Alfawise P2, aktív szenes és HEPA filteres légtisztítójával, ami természetesen még WiFi vezérlést is kapott, hogy könnyebb legyen az életünk.

Az Alfawise P2 méretét nézve nem foglal el sok helyet, hiszen a 19.6 centiméteres átmérőhöz 45 centiméteres magasság párosul. Mégis, hiába lett ennyire apró, a gyári adatok szerint egy 15-20 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét képes tisztán tartani. Ezáltal 110m3 levegőt mozgat meg egy óra leforgása alatt.

Három szűrővel rendelkezik, az első réteg mögött egy szénszűrős rész található, amit a HEPA filter követ. Ezáltal megkapta a PM2.5 besorolást, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb, levegőben szálló szennyeződést képes kiszűrni. Így egyaránt ajánlott gyermekeknek/időseknek, asztmásoknak, levegőben terjedő allergén anyagok ellen. A gyári adatok szerint egy szűrő 4-6 hónap használatra elegendő.

Nem csak kicsi, de könnyű is, csak 2.1 kilogrammot nyom. Három fokozatot választhatunk, a legerősebb fokozaton a fogyasztása 35W-ban maximalizálódik. Nem csak az érintésérzékeny kezelőfelültetéról vezérelhetjük, hanem a telefonos alkalmazással is.

Az Alfawise P2 légtisztítója 65.99$-ba (19.500 forintba kerül), amit a korásba téve a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás