A mobiltelefonjairól ismert UMIDIGI új fába vágta a fejszjét. Még nem tudni, hogy ez csak egy kitekintés más termékek felé vagy csak egy egyszeri próbálkozás a részükről. Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy a Redmi AirDots-ra megjelenésben és árban hasonlító UMIDIGI Upods mire is képes.

UMIDIGI Upods

 

A TWS fülhallgatóknál megszokott kivitelt kapjuk. Azaz vezeték mentes, Bluetooth kapcsolat, beépített akkumulátor és a kagylóformára nyíló tok, amiben nem csak tárolhatjuk, hanem tölthetjük is a fülhallgatót.

A fülhallgatók apró akkumulátorai 4 óra működési időre elegendőek. A tok pedig egy beépített, 600mAh kapacitású teleppel rendelkezik. Csak bele kell helyeznünk a füleseket és máris elindul a töltés, amivel így 6 alkalommal tölthetjük fel őket. A Bluetooth 5.0 kapcsolat hatósugara 10 méter, a beépített DSP chip pedig segít a zajszűrésben.

Az UMIDIGI Upods TWS fülhallgató a Redmi AirDots füleshez hasonlóan nem érintésérzékeny, hanem fizikai gombbal látták el. A beépített mikrofonnak köszönhetően lebonyolíthatjuk vele a hívásainkat, a vezérlőgombbal pedig a zeneszámokat is léptethetjük. Jó hír, hogy a töltőbölcső már akkumulátor kapacitás kijelzést is kapott, ami nem sok hasonló árú terméknél van jelen.

Az új UMIDIGI Upods TWS fülhallgató 16.99$-ért előrendelhető a Banggood webáruházban. Alacsony ára miatt nem kell tartanunk az áfa/vám díjtól

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás