Sokáig csak hírként kezeltük, hiszen a gyártó már jó ideje bejelentette a világ legolcsóbb, felugró kamerás mobiltelefonját, de most végre sokak álma vált valóra. Az Elephone PX valóban egy olyan mobiltelefon lett, ami a OnePlus 7 Pro és a Xiaomi Mi 9T Pro-nál látott előlapi kamerát kapott. Így a 139.99$-os árával az Elephone PX lett a legolcsóbb pop-up kamerás Androidos mobiltelefon!

A gyártói adatok alapján a kijelző az előlap 93.1 százalékát foglalja el. Így szinte majdnem az egész előlapi részen csak a megjelenítő terpeszkedik. A 6.53 colos, IPS kijelző 19.3:9 képaránnyal rendelkezik és FHD+ (1080 x 2340 pixel) felbontást kapott. Az oldalain lekerekített élekkel rendelkező telefon Lumia Purple és világos, Breathing Crystal színben választható.

Az Elephone PX újdonsága kétség kívül a telefon tetejéről előbújó, motorikusan mozgatható kamera, ami 16 megapixeles felbontással rendelkezik. A hátlapon egy dupla optika található 16 + 0.3 megapixeles kamerákkal, mellettük a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó.

A motorháztető alatt a MediaTek megoldását választotta az Elephone, név szerint a MT6763 Helio P23 processzort. Ez a jól bejáratott CPU már nem egy gyártónál megmutatta magát. A kis 8 magos Cortex-A53 magjai maximálisan 2.3GHz-re képesek. A 16 nanométeres gyártástechnológiával készülő processzor, Mali-G71 grafikus gyorsítóval rendelkezik. Memóriából 4GB, míg tárhelyből 64GB áll a rendelkezésünkre és természetesen elérhető a microSD kártyás bővíthetőség is.

A telefon akkumulátora 3.300mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Kicsit szomorúak vagyunk, hogy a 3.5mm-es jack csatlakozó sajnos kimaradt. A fedélzeten az Android 9 Pie rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelv is. Felkészítették az európai piacra is, így támogatja a hazai 4G-t, azaz a B20-as LTE-t is.

A 139.99$-os ár (41.900 forint) nem egyszerűen impozáns, hanem nagyon jó ajánlat érte, amit a GearBest webáruháztól, ha a kosárba raktuk a terméket, az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás