Ha ismerős a GPD, OneMix név, akkor lassan megtanulhatjuk a Chuwi nevét is, hiszen ők is beszálltak a mini laptopokat készítő gyártók közé.

Az Indiegogo-kampányból létrehozott kis laptop 8 colos kijelzővel rendelkezik. Így akár egy nagyobb kabátzsebbe is elfér. Ahhoz képes milyen kicsi, egész sok mindent lehet róla mondani. Kezdjük is a 8 colos, YOGA kialakítású kijelzőjével, ami teljesen a gép hátuljára hajtható. Az érintésérzékeny, FullHD felbontású IPS panelnek köszönhetően táblagépként is használhatjuk a laptopot.

Egy Intel Gemini Lake N4100, négy magos, maximálisan 2.4GHz-en üzemelő processzort kapott, ami mellé nem kevesebb, mint 8GB memória jár! Tárhelyből két fajtát is kapott, egy 128GB méretű eMMC és egy szintén 128GB méretű M.2 2242 SSD meghajtót. Ezen kívül a gépen még egy microSD kártyafoglalat is helyet kapott, így akár egy szintén 128GB méretű memóriakártyával megnövelhetjük a tárhelyünket.

Csatlakozó fronton 1db USB2.0 és 1db USB3.0 portot kapunk. Van 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó és micro HMID port. Az USB Type-C portot pedig végre használhatjuk a laptop töltésére is. Így nincs szükségünk külön adapterre, akár egy méretesebb power bankról is elláthatjuk energiával a kis laptopot.

Az érintésérzékeny kijelző felett egy 2 megapixeles kamerát is kapunk. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz WiFi jár. A kis gépen Windows 10 rendszer fut. A Chuwi MiniBook mérete 20.1 x 12.86 x 1.93 centiméter, súlya pedig 663 gramm. Szerencsére most még kedvezmény kód is van a géphez, aminek a felhasználásával 399$-ra, azaz 119.000 forintra csökkenthető a kis laptop ára, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

A Chuwi MiniBook laptopot itt találod

Kedvezmény kód: BGc936d5

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás