A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy új füles a gyártó vezeték nélküli termékei között. Korábban már kipróbáltuk a BlitzWolf BW-FYE6 és BlitzWolf BW-FYE3 fülhallgatókat is.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 headsethez járó tok, mint amit eddig megszoktunk. A szövet borítással rendelkező tokban kapott helyet az akkumulátor és a töltőcsatlakozó, amivel feltölthetjük a fülhallgatókat, ha nem használjuk őket.

A AA-UM2 modell Bluetooth 5.0 technológiát használ. A TWS kapcsolat lévén nincs vezeték a két oldal között sem, így teljesen szabadon mozoghatunk a fülhallgatóban. A fül mögött átvezető támasztéknak köszönhetően intenzív mozgás közben sem fog kiesni a fülünkből.

A fülhallgatók 80mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amit a mellékelt szövet tokba visszahelyezve tölthetünk fel. 60%-os hangerőn használva pedig 7-8 órán keresztül használhatjuk őket. Szerencsére az ára is kedvező, mert az előrendelői akcióban csak 17.99$-ba kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 a sport Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás