Frissítette palettáját a Redmi, így a belépőszintű Redmi 8A mobilt is átszabták. Más a kijelző, más a kamera, nagyobb az akkumulátor, lesz gyorstöltés támogatás, az ára pedig elvileg változatlan marad. Jól hangzik, ugye?

A legújabb Redmi 8A MIUI10 verzióval érkezik, de hamarosan frissíthető lesz a MIUI11-re. A Redmi 7A modellben debütált a Qualcomm Snapdragon 439. A belépőszinthez teljesen elég ez a CPU, főleg ha azt nézzük, hogy a kis kínai gyártók MediaTek lapkái nem érnek fel ezzel a teljesítménnyel a kategóriában. A Snapdragon 439 12 nanométeren készül, amely 64 bites, nyolc magos és maximálisan 1.95GHz-en üzemel az ARM Cortex A53 magjainak köszönhetően. Memóriából és tárhelyből maradt a szokásos felállás, lesz 2GB/16GB és ha minden igaz lesz egy 3GB/32GB-os modell is.

A kijelző noccsosra váltott, így a 6.22 colra növelt IPS megjelenítő HD+ felbontással rendelkezik, amit Gorilla Glass 5 üveg véd a karcoktól. A háznál megmaradt a műanyag burkolat. A 15.63 x 7.54 x 0.94 centiméteres méret mellé 188 grammos súly társul. A hátlapon nem kapunk ujjlenyomat olvasót, ellenben a házat egy P2i vízlepergető réteggel is ellátták.

Az előlapon egy 8 megapixeles szelfikamera, míg a hátlapon egy 12 megapixeles, f/1.8 rekeszértékkel rendelkező Sony IMX363 szenzort kapunk. Szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót és az infra portot is.

Megnövelték az akkumulátor méretét is, ami így 5000mAh kapacitásúra hízott, így az alacsony fogyasztású processzor és a méretes akkumulátor mellett hosszú üzemidőre számíthatunk. A gyári csomagban egy 10W teljesítményű adaptert találunk majd, de a készülék támogatja a 18W-os gyorstöltést is. Természetesen dual SIM támogatást kapunk. A Global Version modell pedig támogatja majd a B20-at és lesz benne magyar nyelvű menü is. Az előzetes infók alapján 28.000 forint körül fog nyitni a Redmi 8A, amihez majd megpróbálunk kedvezményt is szerezni, ha már elérhető lesz a mobiltelefon a nagyobb webáruházakban.

 

Egy alacsony árral rendelkező mobilt keresel? Ezek most a legjobb mobiltelefonok 25.000 forint alatt!

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás