xiaomi_himo_c20_6.jpg

A Xiaomi HIMO szériájának új darabja a HIMO C20, ami már egy igazi vidéki és egyben városi hibrid. Míg a HIMO V1 a városi közlekedésben lehet hű társunk, addig a HIMO C20 elektromos kerékpárral már az aszfaltról is lemerészkedhetünk és nekivághatunk a tájnak!

Olyan szerencsénk van, hogy az új Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpárt a TomTop webáruháznak köszönhetően, európai raktárból rendelhetjük meg. Így nem csak áfa és vámmentesen kapjuk készhez a terméket, de hamarabb is megérkezik hozzánk, mintha kínai raktárból rendelnénk.

xiaomi_himo_c20.jpg

xiaomi_himo_c20_7.jpg

A fehér és szürke színben kapható Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpárt használhatjuk normál lánchajtással, elektromos módban vagy akár hibrid módban is, elektromos rásegítéssel. A 250W teljesítményre képes motorja 25km/h maximális sebességet tesz lehetővé. A 10Ah kapacitású akkumulátorával 50 kilométert tehetünk meg vele tisztán elektromos módban, ami nem csak a város közlekedésben elegendő, de még egy hosszabb túrához is megfelelő lehet. Hibrid módban, azaz elektromos rásegítéssel pedig ez a táv 80 kilométerre növelhető.

xiaomi_himo_c20_5.jpg

xiaomi_himo_c20_4.jpg

Az alumínium vázas kerékpár maximális terhelhetősége 100 kilogramm lehet. A fékezést az első és hátsó 20 colos keréken is megtalálható féktárcsát segítik. Az elektromos motor a hátsó keréknél található, a kerékpár 6 sebességes váltóval is rendelkezik. Állítható magasságú a kormány és ülés is, a Xiaom pedig szinte mindenre gondolt. Így az ülés alá még egy pumpát is elrejtettek, amivel felfújhatjuk a kerekeket. A kerékpár kapott egy első lámpát is, a kormányon pedig egy mini computert is találunk, ami kijelzi nekünk az akkumulátor kapacitását, a megtett távolságot és a sebességünket is.

xiaomi_himo_c20_1_1.jpg

xiaomi_himo_c20_2.jpg

A kerékpár IPX5 védelemmel rendelkezik, az akkumulátorát pedig 6 óra alatt tölthetjük fel teljesen.

A Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár 749.99$-ba kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás