man_woman_electronic_usb_heated_jacket_intelligent_heating_5.jpg A nagy hidegben jöhet jól ez a ruhadarab. Különlegessége a vízlepergető külső és a fűthető belső felület, amivel így a hűvösebb időben sem fogunk fázni.

Az M-XXL méretig szinte bárki megtalálhatja a hozzá illő méretet, legyen a viselője nő vagy férfi. A poliészter külsővel és pamuttal töltött kabát magasított nyakkal rendelkezik és kapucnival is ellátták.

man_woman_electronic_usb_heated_jacket_intelligent_heating_7.jpg

Egy power bank-re lesz szükségünk a működéséhez, amivel bekapcsolhatjuk a belső fűtést. Három módot is választhatunk, amit a kabát belsejében található gombbal vezérelhetünk

  • Magas hőmérséklet: 45 – 55 ℃ (vörös fény),
  • Középső hőmérséklet: 35 – 45 ℃ (fehér fény),
  • Alacsony hőmérséklet: 25 – 35 ℃ (kék fény)

 man_woman_electronic_usb_heated_jacket_intelligent_heating_6.jpg

A műkődéhez egy 5V/2A teljesítményű külső akkumulátorra lesz szükség, amit a kabát USB portjához csatlakoztathatunk. Arról nincs információ, hogy a különböző hőmérséklet beállítása mellet, hány órán át képes fűtést biztosítani a hasi és hát réznél található fűtőszálaknak köszönhetően.

man_woman_electronic_usb_heated_jacket_intelligent_heating_8.jpg

man_woman_electronic_usb_heated_jacket_intelligent_heating_4.jpg

Az USB portról fűthető kabátot a kedvezmény kóddal olcsóbban, 45.99$-ért, azaz körülbelül 14.500 forintért vásárolhatjuk meg. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A kabátot itt találod meg

Kdevezmény kód: BGHUA51228

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás