hubsan_h117s_zino_6.jpg

A Hubsan régi versenyző a megfizethető drónok piacán, de nagyon ők sem adtak hírt róla, hogy valami készülne a boszorkánykonyhában. Pedig igen, a 4K felbontású Hubsan H117S Zino, ami a DJI Mavic Pro-nál látott módon összecsukható, hogy kisebb helyet foglaljon. És már itt is van, amihez nem tudunk nem beszerezni egy kis kedvezményt nektek, hogy olcsóbban le lehessen rá csapni. Így már 66.500 forinttól megvásárolható a 4K-s Hubsan H117S Zino drón!

hubsan_h117s_zino_8.jpg

A kinyitott állapotban 30.4 X 25.2 X 9 centiméteres méretekkel és 700 grammos súllyal rendelkező Hubsan Zino Ambarella A12 processzort használ, hogy a Sony IMX258 által látott képet feldolgozza. 4K felbontású videót rögzíthetünk mp4 formátumba. A lencse f/2.2 apertúrával és 89 fokos látószöggel rendelkezik. A 4K felbontású felvételeket 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetjük és nem maradt ki a 3 tengelyes gimbal sem, hogy remegésmentes felvételeket készíthessünk. A drónt nem látták el belső tárhellyel, így nem árt, ha beszerzünk egy nagy sebességre képes microSD memóriakártyát.

hubsan_h117s_zino_3.jpg

hubsan_h117s_zino.jpg

A drón 3000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Kiszereléstől függően megvásárolhatjuk egy, kettő és három akkumulátorral is, hogy később ne kelljen ezekre költenünk. Egyben olcsóbb megvásárolni a teljes szettet, mint később külön-külön beszerezni azokat. Feltöltött akkumulátorral maximálisan 23 percet képes a levegőben tölteni a Hubsan Zino. A távirányítója egy beépített 2600mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az irányító 5.8GHz-es frekvencián továbbítja a videó jelet a telefonunkra, amit a távvezérlő aljára helyezhetünk be, hogy lássuk a drón által látott képet. A maximálisan megtehető távolság, amellyel még a videó jel is gond nélkül továbbítható, a gyári adatok szerint 1000 méter.

A Zino drónt ellátták GPS és Glonass műhold kapcsolattal is. Az sem baj, ha egy gyorsan mozgó tárgyat kell követnünk vele, hiszen maximálisan 60km/h végsebességre képes. Olyan funkciókkal is ellátták, mint az FPV mód, automata felszállás és automatikus visszatérés a kiindulópontra, de lehetőség van követő mód bekapcsolására is.

hubsan_h117s_zino_7.jpg

 

Szerencsére választhatunk a drón mellé hord táskát is, hogy óvjuk addig is, amíg nekiindulunk a következő repülésnek. A csomagban a rengeteg kiegészítő mellet kapunk még RC kábelt Lightning, USB Type-C és microUSB porttal is, hogy minden mobiltelefonnal használni tudjuk, ami nagyon nagy segítség a felhasználóknak a gyártó részéről.

A Hubsan H117S Zino drónra kapott kuponnalgy már akár 221.99$-ért (~66.500 forint) a miénk lehet az új 4K felbontású drón, de szereztünk kedvezményt a két akkumulátoros szettre is! Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

 

A legolcsóbb modell! Hubsan H117S Zino drónt itt találod meg kontrollerrel és egy akkumulátorral 221.99$-ért (~66.500) forintért

Kedvezmény kód: BGH117S

_________________________________________________________

A Hubsan H117S Zino drón itt találod meg kontrollerrel, táskával és egy akkumulátorral 237.99$-ért (~71.500) forintért

Kedvezmény kód: BGH117S

_________________________________________________________

A Hubsan H117S Zino drón itt találod meg kontrollerrel, táskával és két akkumulátorral 280.99$-ért (~84.500) forintért

Kedvezmény kód: BGH117SCN  

_________________________________________________________

Xiaomi FIMI A3 Full HD drón kontrokkerrel és egy akkumulátorral 209.99$ (63.000 forint)

Kedvezmény kód: BGFIMIA3  

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás