heti_szemezgeto_uj_44.jpg

Különleges lett a mai termés is, hiszen sorra jelentek meg a jobbnál jobb kiegészítők. Rengeteg kategória képviselteti magát, a mobil fotónyomtatón át, amivel az élményeinkről azonnal képet készíthetünk, médialejátszó, lapotop és még sok más is!

 

Yescool X2 a veszteségmentes zenelejátszó

 

yescool-x2-mp3-player-_2_-26-1-p.jpgManapság egyre kevésbé használunk zenelejátszókat, hiszen mindenkinél ott van a mobiltelefon. Így egy multifunkciós mindenessel minden feladatot megoldhatunk. Vannak azonban esetek, amikor a helyzetből adódóan nem szükséges egy mobiltelefont magunknál tartani, ilyenkor jönnek jól a kis zenelejátszók, mint a Yescool X2 is.

yescool-x2-1-8-inch-mp3-player-bluetooth-lossless-hifi-music-player-speaker-e-book-fm.jpg

A 9.5 x 4 x 0.8 centiméter méretű lejátszó 75 grammot nyom és egy 1.8 colos kijelzővel is ellátták. 4GB belső memóriával látták el, de lehetőség van microSD memóriakártyát bővítésre is, egészen 128GB-ig. Nem csak zenelejátszásra, de txt fájlok olvasására, videók és fényképek nézésére is használhatjuk. Képes lejátszani az mp3, wav, ape, flac és wma fájlokat is, így tömörítésmentes zeneszámokat is hallgathatunk rajta. A 400mAh kapacitású akkumulátora 80 óra zenelejátszást tesz lehetővé az FM rádióval is felszerelt kis lejátszónak.

A Yescool X2 lejátszó 22.99$-ba (6.900 forintba) kerül

 

_____________________________________________

 

BlitzWolf BW-BS14 – A gyártó legújabb terméke egy olcsó gimbal, a remegésmentes videók elkészítéséhez!

 
blitzwolf_bw-bs14_1.jpg A BlitzWolf megint újított és egy új termékkel bővítette a repertoárt. A séma ugyanaz, a BlitzWolftól megszokott minőség és az alacsony ár ötvözete. Utóbbira nem is nagyon lehet panaszunk, hiszen a BlitzWolf BW-BS14 gimbal 69.99$-ba, azaz 21.000 forintba kerül. Előrendelhető a gyártó gimbalja, amire most leadhatjuk a rendelésünket, hogy az októberben induló startnál mi lehetssünk az elsők, akik a legalacsonyabb áron szerzik be azt. Akár 12 óra működésre is elegendő a beépített 4.000mAh kapacitású akkumulátora, ami az USB portnak köszönhetően a telefonunk töltésére is használhatunk. A három tengelyű motorok 330, 325 és 180 fokos fordulási szöget biztosítanak. A tartómechanizmusnak köszönhetően pedig fektetve vagy állítva is behelyezhetjük a telefonunkat. A kezelőszerveknek köszönhetően lehetőségünk van követő módra, ilyenkor ha egy személyt kijelölünk és mozogni kezd, a gimbal automatikusan követi és utána forgatja a kamerát. A telefonos alkalmazás használatával, közvetlenül a gimbal tárcsájával használhatjuk a zoom funkciót. A telefonunkhoz Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik. A nyél alsó részét egy szabványos ¼-es menettel is ellátták, hogy akár állványra is feltehessük a gimbalt. Aki a mobiltelefonjával szereti megörökíteni a nyaralás pillanatait vagy a családi eseményeket, azoknak lehet jó választás a BlitzWolf BW-BS14 gimbal, ami a motoroknak köszönhetően kiegyenlíti a zavaró remegéseket és finom, egyenletes mozgást biztosít.

 

A BlitzWolf BW-BS14 jelenleg 69.99$-ba (21.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

_____________________________________________

 

Blitzwolf® BW-OLT1 napelemes kültéri, mozgás és fényérzékelő lámpa

1565087786_26.jpg

A Blitzwolf® BW-OLT1 előnye, hogy nem kell kábeleznünk, kapcsolókat felszerelnünk, hiszen egyben megkapunk mindent. Egy 62 leddel felszerelt lámpát, amiben egy 2.200mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, hogy azt a napelemjei segítségével töltse fel. A 32 darab LED 320lm fényerősségre képes, elhelyezkedéseinek köszönhetően pedig nagyobb szögben világítják be a területet, az oldalt is elhelyezett SMD2835 diódáknak köszönhetően.

1565087803_26.jpg

Ezáltal, ha hazaérünk, nem kell külön lámpát kapcsolnunk, hiszen az érzékelője 120 fokos szögben, maximálisan 8-10 méter távolságban érzékel és automatikusan felkapcsol a lámpa. A fényérzékelőnek köszönhetően pedig energiatakarékos, hiszen csak az éjszaka leszálltával aktiválódik.

Szerencsére nem is kérnek sokat érte, mert csak 12.99$-ba (3.885 forintba) kerül

 

_____________________________________________

 

AIWO I8 Plus laptop Intel i3 processzorral!

 
aiwo-i8-plus_8.jpg A hazai árakat nézve, százezer forint alatt nem igazán találhatunk olyan laptopot, amiben a 8GB memória mellett még SSD meghajtót is beszereltek, de még a processzor sem csigalassúságú. Ebben a szegmensben kínál most alternatívát az AIWO és az i8 Plus modelljük, amiben egy Intel Core i3-5005U processzorra bízták a feladatok elvégzését. A 15.6 colos laptop egy IPS kijelzőt kapott, ami 176 fokos betekintési szöggel rendelkezik, felbontása pedig FullHD, azaz 1920 x 1080 pixel. Modern laptophoz illően már nem találunk benne optikai meghajtót, így nem is lett annyira vastag a gép háza, összecsukva csak 1.78 centiméter magas az 1.45 kilogrammot nyomó laptop. Angol nyelvű billentyűzetkiosztást kapott, amit természetesen matricával magyarosíthatunk és egy teljes értékű numerikus billentyűzetet is kapunk mellette. A sebességről az Intel Core i3-5005U alacsony fogyasztású processzora gondoskodik, ami maximálisan 2GHz sebességre képes. Memóriából 8GB-ot kapunk, a belső tárhelye pedig egy 256GB méretű SSD meghajtó, hogy a lehető leggyorsabban induljon el az operációs rendszerünk, és minél hamarabb töltődjenek be az alkalmazásaink. Csatlakozó fronton kapunk egy microSD kártyafoglalatot, fülhallgató csatlakozót, két USB 3.0 portot, HDMI és USB Type-C portot. Bluetooth 4.0 és ac WiFi-t is kapott így a 2.4 és 5GHz-es hálózatot is kezeli.

Az AIWO I8 Plus laptop 299.99$-ba kerül, 91.000 forintba kerül, ami a hazai árakat nézve nem sok egy ilyen felszereltségű laptopért, amit az EU Priority Line és EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

 

_____________________________________________

 

Deerma DX118C porszívó, a kicsi és a nagy

  deerma-dx118c-2-1push-rod-handheld-vacuum-cleaner-kwingcollection-1607-26-kwingcollection_15.jpg

Igazi 2 in 1 termék a Deerma porszívója, ami kis mérete ellenére 16Kpa szívóerőre képes. 600w teljesítményű motorral rendelkezik. Akár kézi, de a akár állóporszívóként is használhatjuk, amit a takarítás épp megkíván. És pont ez a nagy előnye a kis porszívónak, hogy kis mérete ellenére ilyen sok mindenre használható.

999825097157196.jpg

Az 1.2L űrtartalmú portartályával körülbelül egy 120 négyzetméret alapterületű helyiséget tudunk kitakarítani.

A Deerma DX118C porszívó a kedvezmény kóddal csak 39.99$-ba (~12.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: BGDR39  

 _____________________________________________

 

Xiaomi Piston Type-C fülhallgató

 xiaomi_mi_piston_earphone_usb_type_c_original_1.jpg

Az újabb telefonokon már sok esetben nem találjuk meg a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót. Ilyenkor vagy egy átalakítót kell beszereznünk, vagy ha épp fülhallgató vásárlása előtt állunk, akkor egy USB Type-C csatlakozóval szerelt modellt kell keresnünk.

mi4c-06-usb-type-c.jpg

A Xiaomi Pistin szériája mindig is a remek ár/érét karnyáról volt híres. Így az új fülhallgatójuk már USB Type-C porttal lett ellátva. 1.25m hosszú vezetékkel rendelkezik, impedancia 32Ohm, frekvencia pedig 20-20KHz. A 15 gramm tömegű fülhallgatót természetesen vezérlőgombbal és mikrofonnal is ellátták, hogy lebonyolíthassuk róla a telefonhívásinkat.

A Xiaomi Piston Type-C fülhallgató egyáltalán nem kerül sokba, hiszen a kedvezmény kóddal csak 9.93$-ba (~3.000 forintba) kerül

 

Kedvezmény kód: BGXMMTC

 

_____________________________________________

 

GOOJPRT P6 a hordozható fotónyomtató

 

20190830093739_45082.jpg

A Polaroid gépek újra virágkorukat élik. Bár a GOOJPRT P6 nem képes fotót készíteni, ami egyben nem baj, hiszen a mai mobiltelefonok már igencsak jó képminőségre képesek. A kis fotónyomtató hőpapírra készíti el a képeket.

Ehhez az Android vagy iOS rendszerű telefonunkról csak át kell küldenünk a nyomtatónak a képet a vezetéknélküli Bluetooth kapcsolaton, hogy elkezdődjön a nyomtatás.

20190830093740_71178.jpg

A Bluetooth 4.0 kapcsolatnak köszönhetően nem kell vezetékeket használnunk, a nyomtató pedig egy 1000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit MicroUSB porton keresztül tölthetünk fel, hogy útközben is bármikor elkészíthessük a szuvenírnek, emléknek megörökített fotókat. 58mm-es fotópapírt használhatunk, amire 203 dpi képpontsűrűségű képet nyomtathatunk ki.

A fotónyomtató 35.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás