A BlitzWolf megint újított és egy új termékkel bővítette a repertoárt. A séma ugyanaz, a BlitzWolftól megszokott minőség és az alacsony ár ötvözete. Utóbbira nem is nagyon lehet panaszunk, hiszen a BlitzWolf BW-BS14 gimbal 69.99$-ba, azaz 21.000 forintba kerül.

BlitzWolf® BW-BS14 gimbal

Előrendelhető a gyártó gimbalja, amire most leadhatjuk a rendelésünket, hogy az októberben induló startnál mi lehetssünk az elsők, akik a legalacsonyabb áron szerzik be azt. Akár 12 óra működésre is elegendő a beépített 4.000mAh kapacitású akkumulátora, ami az USB portnak köszönhetően a telefonunk töltésére is használhatunk. A három tengelyű motorok 330, 325 és 180 fokos fordulási szöget biztosítanak. A tartómechanizmusnak köszönhetően pedig fektetve vagy állítva is behelyezhetjük a telefonunkat.

A kezelőszerveknek köszönhetően lehetőségünk van követő módra, ilyenkor ha egy személyt kijelölünk és mozogni kezd, a gimbal automatikusan követi és utána forgatja a kamerát. A telefonos alkalmazás használatával, közvetlenül a gimbal tárcsájával használhatjuk a zoom funkciót.

A telefonunkhoz Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik. A nyél alsó részét egy szabványos ¼-es menettel is ellátták, hogy akár állványra is feltehessük a gimbalt. Aki a mobiltelefonjával szereti megörökíteni a nyaralás pillanatait vagy a családi eseményeket, azoknak lehet jó választás a BlitzWolf BW-BS14 gimbal, ami a motoroknak köszönhetően kiegyenlíti a zavaró remegéseket és finom, egyenletes mozgást biztosít.

A BlitzWolf BW-BS14 jelenleg 69.99$-ba (21.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás