banggood_snatch.jpg

Idén már 13. születésnapját ünnepli a Banggood webáruház. Kína egyik legfontosabb nemzetközi e-kereskedelemmel foglalkozó webáruháza az évforduló alkalmából augusztus 27. és szeptember 18. között megrendezésre kerül a kedvezményekkel, kuponokkal és ajándékokkal teletűzdelt sorozata.

Építs csapatot és nyerj!

I.

  • Hívj meg legalább egy barátot a játékra, minél többen csatlakoznak a csapatához, annál nagyobb bónuszokat nyerhettek,
  • Minél több barátot hívsz meg, annál nagyobbak a nyerési esélye,
  • Egyszerre csak egy csapat tagja lehetsz

II.

  • Minél többen csatlakoznak, annál nagyobbak az esélyek, például:
  • 2 tag – 10% kedvezmény az egész weboldalon elérhető kuponért,
  • 5 tag – 25-50$ kupon ruházati termékekre,
  • 13 tag – 3 pörgetési esély a szerencsekerékkel,

A nyeremények természetesen a létrehozott csapat összes tagjánál érvényes. Az öt legjobb csapatjáték szeptember 12-én 16:00 óráig tart (UTC + 8). A győzteseket még aznap kisorsolják! Az 1. csapat 5000$-t nyer, A második csapat 3000$-t nyer, a harmadik csapat 1000$-t nyer, a negyedik csapat 600$-t nyer, az ötödik csapat nyer 400$-t nyer.

Játékok új felhasználóknak

Lépj be minden nap

Szerezz pontokat minden nap, amikor bejelentkezel. Szerezz 5 pontot az első napon, majd tovább, egyre többet és többet…. Jelentkezzen be 7 egymást követő napon, hogy lehetőséged legyen megnyerni az ajándékokat. Ha egy nap is kimarad, megszakad a lánc, így elölről kell kezdened.

 

Fizess be 0.01$-t és nyerj!

 

Újra él a snatch játék, (ami most is elérhető a Banggood mobil applikációjával) amivel 0.1$ befizetésével, akár mobiltelefont is nyerhetünk.Fizesd be a termék árá (0.01$), ha ez megvan, akkor hívd meg az ismerősöket, barátokat, hogy még többen legyetek és a játék végén pedig kisorsolják, hogy kié lehet a termék 0.01$-ért. Akinek pedig nem volt szerencséje, a Banggood visszaadja ezt a befizetett 0.01$-os összeget.

nevtelen_32.jpg

Addig is kövess minket a Facebook-on az akciós Banggood termékekért vagy nézd meg mik a napi akciók a naponta frissített táblázatban.

Megosztás

Hozzászólás