Több hónapot kellett rá várnunk, de végre kapható az európai piacra szánt felugró kamerás Xiaomi Mi 9T Pro modellje, ami a csúcsot képviseli az elérhető legerősebb Snapdragon 855 processzorral!

A Redmi K20 Pro nemzetközi piacra szánt változatával tartozott már a Xiaomi. Jó hírünk van, hiszen megmaradt az AMOLED panel, aminek mérete 6.39 col, a felbontása pedig 2340 x 1080 pixel, ami ezen a méreten 403ppi-t jelent. Elfelejthetjük a nocssot, hiszen a Mi 9T kijelzője széltől szélig nyúlik, így az előlapi kamera motorikusan emelkedik ki a telefon felső oldaláról. Nem lehet majd panaszunk a szelfik minőségére, hiszen az előlapi szenzor f/2.2 rekeszértékkel rendelkezik, felbontása pedig 20 megapixel.

Felsőkategóriás modellként itt is megtaláljuk a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó szenzort, de van itt nekünk még arcfelismerő mód is. A Mi 9T Pro az AGPS, GPS, Galileo, GLONASS, Beidou műholdakat is kezeli, ellátták 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel, a Bluetooth verziószáma pedig 5.0. Ezen kívül itt a lehetőség, hogy egy érintéssel fizessünk, amiben az NFC lesz a szolgálatunkra.

Csúcskategóriás ragadozóként a Qualcomm legfrissebb processzorát pakolták bele a Xiaomi Mi 9T Pro modellbe. A legújabb, legerősebb Qualcomm Snapdragon 855 processzor teljesít szolgálatot a készülékben, amely a 8 magos felépítésével maximálisan 2.84GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokért pedig az Adreno 640-re bízták a munkát. Memóriából 6 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 64 és 128GB lehet. Utólagos bővítésre nincs lehetőségünk, hiszen kimaradt a microSD kártyás opció. A SIM tálcán csak a két szolgáltatói kártya fér el, ami az európai piacra tervezve természetesen támogatja a hazai 4G hálózatokat is.

A kék, fekete és piros színben választható modell hátlapján a 48 megapixeles fő szenzort találjuk, ami egy 6 lencsetagból álló f/1.75 apertúrával rendelkező szenzor. Ezt egészíti ki egy 8 és egy 13 megapixeles optika is, amikkel elérhető a 2x optikai zoom is és lehetőségünk van szuperlassított 960fps felvételekre is. A telefon egy 4.000mAh kapacitású teleppel rendelkezik, amihez egy európai szabványú 18W teljesítményű gyorstöltő jár, ami USB Type-C porton látja el energiával a telefont. De ezen kívül a készülék támogatja a maximálisan 27W-os szupergyors töltést is!

A Xiaomi Mi 9T Pro a csúcskategóriát képviseli, de mégsem szálltak el az árakkal, amihez még az EU Priortiy Line áfa és vámmentes szállítás is jó hír.

A 6GB/64GB-os Xiaomi Mi 9T Pro 449$-ba (~133.000 forintba) kerül

Kedvezmény kód: BGM9TP64

A 6GB/128GB-os Xiaomi Mi 9T Pro 479$-ba (~141.600 forintba) kerül

Kedvezmény kód: BGM9TP128

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!    

Megosztás

Hozzászólás