A BMAX Y11 valószínűleg nem lesz sokaknak ismerős. A gyártó E-book olvasóval és miniPC-vel is jelen van az informatikai piacon. Az Y11 modelljük egy utazásra tökéletesen alkalmas, kisméretű 11.6 colos laptop, aminek a használatát a 360 fokban hátra hajtható érintőkijelző is segíti. Így nem csak laptopként, hanem táblagépként is használható!

Különlegessége nem csak a már említett FullHD felbontású IPS kijelzőjében rejlik, ami érintésérzékeny és 360 fokban, a laptop hátuljára hajtható. Így akár táblagépként is használható, ami megkönnyíti a munkát és a tartalomfogyasztást nem csak egy hosszabb úton, de otthon is.

A hardveres alapot az Intel Gemini Lake N4100 processzor adja. Az alacsony fogyasztású processzor (max. 6W) négy maggal rendelkezik, alapórajele 1.1GHz, ami maximálisan 2.4GHz-ig növekedhet. A korábban nálunk is járt Alfawise T1 asztali miniPC esetében már próbáltuk ezt a processzort. Akkor egy régi 2.5GHz-es Core 2 Duo E7200 processzoros géppel hasonlítottuk össze, amiben a kis energiatakarékos N4100 processzor győzött.

Kis gép ellenére igencsak impozáns a memória és tárhely mérete, hiszen 8GB LPDDR4 memóriát kapunk. A belső tárhely mérete 256GB, amit egy SSD szolgáltat, így a sebességre sem lehet panaszunk. A kis laptop teljes egészében fém borítást kapott. A laptop mérete 27.4 x 18.7 x 1.3 centiméter, súlya pedig 1 kilogramm. Vezeték nélküli kapcsolatok közül kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és 5.0 verziójú Bluetooth-t. Az előlapi kamerája VGA felbontású, 0.2 megapixeles. Csatlakozókból MicroHDMI videokimenetet kapunk, de ellátták MicroSD kártyaolvasóval, Type-C porttal és MicroUSB porttal is. A bekapcsológomb mellett találhatjuk meg a hangerőszabályzót, ami táblagép módban jól jön, hogy egy fizikai gombot kapott és ellátták 3.5mm-es fülhallgató csatlakozóval is.

A laptopon aktiválható Windows 10 operációs rendszer fut, a BMAX Y11 akkumulátora 7000mAh kapacitású, amibe 1 óra alatt 50% energiát pumpálhatunk bele. A laptop angol nyelvű billentyűzetkiosztással rendelkezik, de szerencsére matricával ez megváltoztatható.

A kedvezmény kóddal 359$ helyett 299$-ra (88.0000 forintra) csökkenthető a BMAX Y11 laptop ára, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: BGBMAXY11

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás