A BlitzWolf-nál az utóbbi időben egyre többször találkozhatunk igazán különleges termékekkel. Mint például a mostani HD felbontásra képes Blitzwolf BW-VP1 LCD projektorral, ami az akciós időszak alatt csak 23.500 forintba kerül!

Blitzwolf® BW-VP1 HD projektor

 

A Blitzwolf BW-VP1 projektorral akár 200 colos átmérőjű, azaz közel 510 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. 1800 Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Támogatja a 4:3 és16:9 képarányt is, kontrasztaránya 2000:1.

Az 1.1 kilogramm tömegű projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszóróval is ellátták. Mellette találunk egy USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az mp4, mkv, mov, mpg videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. Ezen kívül ellátták VGA bemenettel is, hogy a régebbi számítógépeket, laptopokat is ráköthessük egy prezentáció erejéig.

A projektor maximális fogyasztása 110W, izzójának élettartama 50.000 óra. A csomagban kapunk egy távirányítót is a könnyebb használat érdekében. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf BW-VP1 HD projektor jelenleg 78.99$-ba (23.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás