Kedvenc gyártónk megint egy új terméket mutatott be, ami a legfontosabb pillanatok megörökítésében lesz a segítségünkre. Használatával elfelejthetjük a bemozdult képeket és éjszakai is, hosszú záridővel fotózhatunk. Nem csak fényképezőgépekkel, de a kiegészítőnek köszönhetően a telefonnal fotózó hobbi fényképészek is kihasználhatják a funkcióit!

blitzwolf bw-bs0 pro _3

A BW-BS0 Pro 1 kilogrammos tripod fotós állvány terhelhetősége 3 kilogramm, így egy nagyobb objektívvel felszerelt fényképezőgépet is ráhelyezhetünk az ¼ colos menetnek köszönhetően. Az állvány fekete színben kapható, összecsukva és a lábait összehajtva 52 centiméter magas. Kinyitva azonban ez a magasság egészen 150.5 centiméterig növelhető.

Extraként egy Bluetooth kioldót is kapunk hozzá, amivel a telefonunkkal maximálisan 10 méter távolságról is készíthetünk fotókat. Az ¼ colos menetnek köszönhetően videókamerát, fényképezőgépet, de akciókamerát is rászerelhetünk. A csomagban kapunk egy tartót is, amivel a maximum 85mm szelességgel rendelkező mobiltelefonunkat is behelyezhetjük. Az állványhoz egy táska is jár, hogy könnyebb legyen tárolni, magunkkal vinni.

blitzwolf bw-bs0 pro 1

A BW-BS0 Pro fotós állvány 45.99$-ba (13.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás