A remek termékeiről ismert BlitzWolf gyártónak a legelső terméke az okosórák piacán. Kezdésként egy olcsó modellel kezdenek, de kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak majd elő a későbbiekben. A HL1-es modell IP68-as vízállósággal rendelkezik, ellátták pulzusmérő szenzorral és egy feltöltéssel akár 10 napig is bírja a 6.000 forintos okosóra!

Az almás gyártó termékére hajazó óra egy 1.3 colos IPS megjelenítővel rendelkezik, amelynek felbontása 240 x 240 pixel. Műanyag házat és szilikon pántot kapott, így súlyra is csak 49 grammot nyom. Az óra kezelése az érintőkijelzőn keresztül történik. A műanyaggal borított hátlapon találjuk az optikai pulzusmérő szenzort és a mágnesesen csatlakozó töltőkábelt, ami USB véggel rendelkezik, hogy akár egy mobiltelefon töltőről vagy egy számítógép USB portjáról is feltölthessük az órát.

blitzwolf bw-hl1

A BlitzWolf BW-HL1 okosórát 8 különféle sport mód mérésével látták el, mint például a séta, futás, kerékpározás, úszás, tollaslabda, kosárlabda és futball. A beépített szenzoroknak köszönhetően monitorozza a mozgásunkat, számolja a megtett lépéseinket és az elégetett kalóriát és a pulzusunkat is méri. Android és iOS rendszerű telefonunkhoz pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik.

Az óra Angol nyelvű menüvel rendelkezik és megjeleníti, ha hívásunk érkezett vagy üzenetet kaptunk. Az optikai pulzusmérő szenzor akár 24 órás figyeléssel is működhet, így alvás közben is mérést biztosít. Ezen kívül a mobiltelefonunkkal szinkronizálva az óra képes megjeleníteni az időjárási adatokat, ellátták ébresztővel, stopperrel, zenevezérlővel, alvásfigyelővel és képes figyelmeztetni, ha túl sokat ültünk egy helyben.

blitzwolf bw-hl1_5

Beépített 180mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt tölthetjük fel, ami 15 napos készenléti időre vagy 7-10 napos normál használati időre elegendő.

blitzwolf bw-hl1_6

 

A BlitzWolf BW-HL1 okosóra az előrendelői akcióban jelenleg 19.99$-ba, azaz 6.000 forintba kerül, áfa és vámhatár alatt, ami remek ár egy ilyen tudású óráért!

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás