zeblaze_hybrid_3.jpg

A Zeblaze órái, legyen az akár sima quartz vagy Android rendszerrel szerelt okosóra, egy hasonló bennük, mégpedig az alacsony ár! A gyártó most egy olyan okosórával állt elő emi egyesíti az analóg, mutatókkal szerelt vonalat, egy OLED kijelzővel ellátott órában.

zeblaze_hybrid_4.jpg

A Zeblaze Hybrid letisztult fekete és egy kissé extravagánsabb kék színben kapható. Jelenleg 29.99$-ba kerül az óra. Az előrendelői akciónak köszönhetően most 8.700 forintért.

zeblaze_hybrid_5.jpg

Az óratok 45mm-es mérettel rendelkezik, ahol helyet kapott az analóg óraszerkezet és a 0.49 colos OLED kijelző. Ennek köszönhetően egy Nordic 51802 chip van benne. Ezáltal az óra okosfunkcióit működtetve hét napra elegendő a 95mAh kapacitása. Csak óra módban pedig akár 3 évig is használhatjuk.

zeblaze_hybrid.jpg

Az okosfunkciókat használva mérhetjük vele a pulzusunkat, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriát, állíthatunk ébresztőt, lekérhetjük az időjárás adatokat, de van üzenet és alkalmazás értesítés is. Az óra 5ATM vízállósággal rendelkezik és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is, amikkel Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Az első készleteket 29.99$-ért árulják (8.700 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Zeblaze Hybrid okosórát itt találod meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás