feiyutech_vlog_pocket_2.jpg

Aki bele szeretne kóstolni a vlogolásba és még nem szeretne egyből egy jobb minőségű kamerát vagy fényképezőgépet beszerezni, azok valószínűleg először mobiltelefonnal kezdenek el vlogolni. Ehhez kínál egy olcsó megoldást a FeiyuTech, amivel egy többfunkciós, a rázkódás csökkentésére használható tripod állványos gimbalt kapunk

feiyutech_vlog_pocket_3.jpg

A benne lévő motorok 240, 165 és 330 fokban képesek fordulni és maximum 240 grammos súllyal terhelhetjük meg őket. A beépített akkumulátora 1300mAh-s, amivel a gimbal nagyjából 8 órán keresztül képes üzemelni, viszont ha lemerült, körülbelül két óra újra feltölteni.

feiyutech_vlog_pocket_6.jpg

feiyutech_vlog_pocket_5.jpg

Méretei 18 x 16,5 x 7 centiméter, a rövid nyélnek köszönhetően hosszú távon sem kényelmelen a használata, önsúlya pedig csak 272 gramm. A nyélen már a gimbaloktól megszokott funkciók elérhetők, mint a zoom, a gimbal forgatása és egy két egyedi funkció. Az app aminek a segítségével menedzselni tudjuk, lehetőséget ad panoráma felvételek elkészítésére is és lehetőség van álló vagy fekvő módban is használni vele a telefonunkat.

feiyutech_vlog_pocket_7.jpg

A csomagban nem csak egy tartózsákot kapunk, hanem egy tripod állványt is, így akár a földre vagy asztalra is letehetjük, ha videózni szeretnénk. A promóciós kóddal 99$ helyett pedig csak 68$-ba kerül. A TomTop az áfa és vámmentes szállításhoz a Duty Free Shipping opciót ajánlja.

A FeiyuTech VLOG Pocket gimbalt itt találod meg

Kedvezmény kód: WDFTVLOG

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás