geometry_amphibious_ecological_fish_tank_3.jpg

Nem lepődtünk meg annyira a legújabb Xiaomi terméken, hiszen lehet sokan emlékeznek még a pár hónappal ezelőtt bemutatott, de ugyanakkor nagyobb, ugyancsak Xiaomi akváriumra.

Az új szerzemény kisméretű. Kisebb, mint az elődje volt, csupán 26 x 13.5 x 28m centiméter, így ideálisabb inkább csak dekorációs célra használni, mint valóban halakat tartani benne. A Xiaomi ellátta szinte mindennel, a beépített szűrővel nem kell sűrűn cserélnünk a vizet és szabályozható, öt színű LED világítással látták el. Sőt ha kedvünk tartja, megismerkedhetünk az akvapóniával is, hiszen egy kis növényt is bele tehetünk, ami így nem csak szűri a vizet, de a növényt tápanyaggal is ellátja, a mellékelt kis edénynek köszönhetően. Ezen kívül jár hozzá egy mini párásító is, amit külön vízzel tölthetünk fel. Így feldobhatjuk a vele a kis akvárium dekorációját.

geometry_amphibious_ecological_fish_tank.jpg

Az egész akvárium beéri egy USB port által leadott árammennyiséggel is, így maximálisan 5V/2A kell a használatához. A kis akvárium azoknak lehet ideális, akik szeretnének egy kisméretű, de különleges dekorációt a nappaliba vagy az íróasztalra, hiszen valóban nem foglal sok helyet a Xiaomi új terméke. Az előrendelői akcióban a fehér és rózsaszín verzió 99.99$-ba (29.400 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással vásárolhatunk meg.

geometry_amphibious_ecological_fish_tank_5.jpg

geometry_amphibious_ecological_fish_tank_6.jpg

A nagytestvér is hasonló áron indul pár hónappal ezelőtt, azóta pedig tartja a magasabb 149$-os árát. Így ha be szeretnénk szerezni a kis akváriumot, akkor érdemes most elsők között a rendelést rá, a szállítás kezdete augusztus 18-án várható.

Xiaomi Geometry Amphibious Ecological Fish Tank

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás