ulefone_armor_flip_header.jpg

Ha lehetne kapni igazán jó okosmobilt, retró kagyló kivitelben, valószínűleg az elsők között lennék, aki vásárol egyet. A mai napig jó látni, ahogy az asztal fiókjából előkerülnek a 10 éves kihajtható okostelefonok és az ember önkéntelenül is eljátssza vele a megszokott kinyitom-becsukom mozdulatsort. Valószínűleg ez hajthatta az Ulefone mérnökeit is, hogy visszatérjenek ehhez a megoldáshoz, de egy kicsit felturbózva azt egy IP69 védelemmel ellátott okostelefont készítsenek.

Az Ulefone Armor Flip Phone tökéletes iskolapéldája annak, hogy ami régi, az most is trendi lehet. A kihajtható kagylómobilt nem a széles rétegnek szánták, így sajnos hiába kapott 15 nyelvvel ellátott menürendszert, a Magyar nyelv kimaradt belőle. Sokaknak furcsa lehet, de nem Android fut a készüléken, így felejtsük is el az érintésérzékeny kijelzőt is. Itt a jól megszokott nyomógombos kivitelt kapjuk.

ulefone_armor_flip_phone4.jpg

Mivel nem okostelefon, így le kell mondanunk az olyan funkciókról is, mint a chat vagy az internetes szörfölés. Ennek megfelelően a 850/900/1800/1900 MHz-es frekvenciákat támogatja a hanghíváshoz. A telefonban a MediaTek MTK6261A processzora dolgozik 32MB memória és 64MB tárhely társaságában. Mivel strapamobilról van szó, aminek sok mindent ki kell bírnia, a polikarbonát ház IP68, IP69 védelemmel rendelkezik.

ulefone_armor_flip_phone2.jpg

A fő kijelzője 2.4 colos, míg a másodlagos kijelző 1.44 colos mérettel rendelkezik. A telefon két SIM kártyát is kezel, ellátták FM rádióval, a microSD kártyafoglalatnak köszönhetően memóriakártyát is behelyezhetünk. Így strapamobil lévén nyugodtan magunkkal vihetjük túrázni is és még zenét is hallgathatunk róla. Egy 1.3 megapixeles kamerával látták el, ami LED villanót is kapott. Segítségével, akár az előre beállított S.O.S jelzést is leadhatjuk, bár erre ne legyen szükségünk. A beépített akkumulátora 1200mAh kapacitású, ami 12 napos készenléti időre elegendő.

ulefone_armor_flip_phone1.jpg

ulefone_armor_flip_phone3.jpg

Az Ulefone Armor Flip Phone előrendelhető, mégpedig jelenleg 56.99$-os (16.500 forintos) áron, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás